Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Koruza Za Ribolov Vaba Za Prenosne In Učinkovito Ribnik Rezervoar Ribolov Koruza Vabe Za Ribolov Atraktanti Za Kozice Tilapia Jegulje, Tuna

Koruza Za Ribolov Vaba Za Prenosne In Učinkovito Ribnik Rezervoar Ribolov Koruza Vabe Za Ribolov Atraktanti Za Kozice Tilapia Jegulje, Tuna

€2.17 €0.78
Na zalogi
  • Številka Modela: Koruza Vabe Ribolov
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Položaj: Področje Upravljanja
  • Kategorija: Podrobno
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Samo kravato je na kljuko in pustil močan okus in nežna tekstura, ki ne dela.Hitro zbira rib, zaradi česar vaš naslednji ribolovno potovanje še bolj uspešno.

Specifikacije:

Ime izdelka: Koruzni ribje vabe

Neto teža: približno 50 g

Teža: 135 g o

Paket velikost: (pribl.)6.7*6.7*6.7 cm/2.64*2.64*2.64 cm

Velikost izdelka: (pribl.)6.5*6.5 cm/2.56*2.56 cm

Seznam Vsebine:

1pc*Koruza vabe ribolov

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Večja Privlačnost: izboljšati okus vaš vabe, Koruza, ribiške Vabe, poveča privlačnost za ribe, dvig priključitev hitrost in učinkovitost vaše ribolov igro.Njen vonj tudi povečuje lakoto in povečuje možnosti ugriz.

2.Vsestranski in Udoben: Naše koruze za ribolov vaba je game-changer, zaradi česar ribolov vetrič.Idealen za vse ribiške palice, to je vsestranski in udoben.Samo kravato, ki je na kljuki, usedi se nazaj in počakajte, da se ulov vaš želeni ribe.

3.Učinkovito Ribolov: Naš naravni koruzni ribolov vaba je odlična rešitev za šop trave-prost ribolov.Ima blag teksturo, ne madež, rib ali so vaše roke, in je vsestranski univerzalno vabe, ki deluje za različne vrst rib.

4.Hitro Ribe Priključitev: Naše koruze ribolov vabe entices ribe, da ugriz za hitro odpiranje usta, kar se odraža v višjem ujeti hitrost.Prav tako je hitro ribe zbiranje zmogljivosti in dolgotrajne hrambe, zagotavljanje boste pogosto kolutu v tisti veliki.

5.Ribič je Orodje: Naše koruze za ribolov vaba je močno ribe magnetizer s svetle barve in močan okus.To povzroča očiten vpliv na ribe grize in je kot nalašč za večina sladkovodnih rib.Ujeti vse vrste rib, vključno s krap, postrv, catfish in bas, z lahkoto.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *