Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Težavno Prsti, Igra Za Otroke, Mini Novost Igrače Mouse Trap Igrača Pes Obliko Trik Igrača Namizni Odbor Težavno Igro Z Objemko Potovanja

Težavno Prsti, Igra Za Otroke, Mini Novost Igrače Mouse Trap Igrača Pes Obliko Trik Igrača Namizni Odbor Težavno Igro Z Objemko Potovanja

€3.19 €1.08
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Naše ugrize prst igrača bo iskra smeh in ne bo nič kože, zaradi svoje gladke robove.Baterije polje ima tudi vijake za dodatno varnost.

Velikost Izdelka:

Začaran psa: 11*10*7.3 cm/4.33*3.93*2.87 v

Mouse trap: 13.5*7.7*5.6 cm/5.31*3.03*2.2 v

Izdelek, material: PVC

Seznam Izdelkov:

grizenje prstov igrača*1 set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zabavno in razburljivo igro: Tekmujejo s prijatelji, da bi videli, kdo lahko ukradel več kosti, palice iz začaranega pes brez nastanka njegovo gibanje.Brez zapletenih pravil igre, samo povečanje izziv za ščipanje iz različnih kosti, palice.

2.Stranka Mora Imeti: Potresemo nekaj zabave v vaše stranke z našo novost igrače za otroke!Te so kot nalašč, da nastavite razpoloženje, povečanje stranka ozračje, in prinašajo smeh za vsakogar.A mora imeti za vsako stranko priložnost, velike ali majhne.

3.Veliko Zabave: narejene so iz zanesljivih in vzdržljiva PVC materiala, ki je bil zgrajen z fine izdelave in gladke robove, zagotavljala, da ne bo nič kože.

4.Otroku prijazne Varnost: Naša novost igrače funkcija polje baterije z vijakom ohišje, zagotavljanje otrokove varnosti, za preprečitev nenamernega zaužitja baterij.

5.Vsestranski Dolžina: Naša novost, igrače, za otroke, ki bo vsako priložnost bolj zabavno!Iz dolžina prometne izlet ali piknik, oni so kot nalašč.Varno za otroke vseh starosti, te igrače so mora imeti poleg družinskih zabava.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *