Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Golf Mat Pot Povratne informacije Zadebelitev Golf Trener Gume, Pene Oblazinjenje Anti-slip In Šok, ki absorbira Golf Swing Trainer Mat Golf

Golf Mat Pot Povratne informacije Zadebelitev Golf Trener Gume, Pene Oblazinjenje Anti-slip In Šok, ki absorbira Golf Swing Trainer Mat Golf

€44.54 €31.18
Na zalogi
  • Vrsta: Kletke & Preproge
  • Številka Modela: golf mat
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Golf Mat je zasnovan z težkih gume, varnostno, ima lepe izdelave, brez vonja, je, odporne na obrabo, visoko-kakovostni razred teksturo na dnu povečuje oprijem, enostavno za preprečevanje mat iz gibljejo, medtem ko usposabljanje.

Značilnosti:

1. To lahko sledite vaš swing pot.

2. Zagotavlja odlično anti-slip in šok absorpcije, ko udari žogo.

3. To lahko zlahka prevaža, shranjene, in vzpostaviti.

Opombe:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Specifikacije:

Teža: približno 1.54 kg

Velikost: približno 44*30.6 cm/ 17.3*12

Seznam Vsebine:

1*Golf Usposabljanje Mat

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Odlično Izdelave ] Golf Mat je zasnovan z težkih gume, varnostno, ima lepe izdelave, brez vonja, je, odporne na obrabo, visoko-kakovostni razred teksturo na dnu povečuje oprijem, enostavno za preprečevanje mat iz gibljejo, medtem ko usposabljanje.

2.[ S Poti Povratne informacije ] Golf Hitting Mat je zasnovan s poti povratne informacije, je lahko spremljali vaše swing pot, lahko analizirate in izvedbo popravkov, enostaven za izboljšanje swing letalo natančnost.

3.[ Idealen za Ponovno uporabo ] Golf Preproge Prakse na Prostem je namenjen za večkratno uporabo, ima večplastno strukturo, in nadgradili lepilo, ki določa, da je "trava" bolj tesno, ki je dovolj močna, da zdrži več tisoč gugalnice, ki je primerna za dolgo časa večkratno uporabo.

4.[ Preprečevanje Spravilo ] Preprosto zadovoljiti svoje potrebe, Golf Usposabljanje Mat je zasnovan tako, da se non-zdrsa, zagotavlja odlično anti-slip in šok absorpcije, ko udari žogo.

5.[ Priročno za Prevoz ] Golf Prakso Preproge je enostavno uživajte golf praksi, z družino ali prijatelji, kadarkoli, kjerkoli, lahko brez težav izvajajo, shranjene, in nastavite je idealen za notranjo in zunanjo prakso golf mat, enostaven za prevoz.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *