Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • teleskopsko Otroci Odrasli Čeprkati Golf Klub Otroke Dvojni Stranski Mini Glavo Palico Oprema, Fitnes, Golf Igrače Za Golf Usposabljanja Igre

teleskopsko Otroci Odrasli Čeprkati Golf Klub Otroke Dvojni Stranski Mini Glavo Palico Oprema, Fitnes, Golf Igrače Za Golf Usposabljanja Igre

€19.07 €13.35
Na zalogi
  • Klub Vrsta: čeprkati
  • Spol: Unisex
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Bullet Točk:

1.Velikost za Prilagoditev: Povzdignil svojo igro z našo Mens Putters Desno Roko.Svoje telescoping design in edinstven mehanizem nastavljiv omogočajo dolžina območju od 20 do 37 palcev, izpolnjevanje različnih potreb za več gugalnice ali krajše natančnost posnetkov.

2.Zanesljivo Delovanje: Izdelani z odporne na obrabo, visoko kakovostnih materialov, se ta pravica roko palico moški ne deformira ali poškoduje enostavno.Pričakujemo zanesljivo in trmast predstava, ki vam omogoča, da golf z zaupanjem.

3.Neverjetno Natančnost: Uživajte neprimerljivo natančnost strel z našo mens desno roko palico.Jasno tiskanje skladbe vaš strel smeri in razdalje, medtem ko je prilagodljiv gumb prilagodi klub glavo kota in višino.Mehka in udoben ročaj paše levo - in desno-handers za enostavno upravljanje.

4.Izjemne Izdelave: Doseči gladko in usklajeno dajanje stavke z našo dobro oblikovana palico.Njeno erozijo-odpornih in rje dokaz funkcije zagotovi daljšo življenjsko dobo, medtem ko so svetle barve turistov živahno.Ne burrs in fade-odporna.

5.Darilo Pripravljen: Očarati svoje ljubljene, ki so navdušeni golfisti s tem visoko kakovostnih mens palico desno roko.Kar je ready-to-dati darilo možnost, ki je hkrati praktičen in presenetljivo.

Naše Golf Putters za Moške so izdelani z edinstveno in praktično zasnovo, ki zagotavlja, da jih enostavno ne deformira ali utrpi škodo.Jasno tiskanje je zbledi-odporna, česar dolgotrajen možnost.Ne samo, da so funkcionalno, vendar so tudi funkcijo lep dizajn, ki vas bo izstopajo na golf.

Specifikacija:

Velikost izdelka: (pribl.)53*94 cm/20.87*37.01 palcev (zložljive)

Material: aluminij zlitine/gume

Seznam Vsebine:

1* Mens Golf Palico

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *