Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Ženske Vedro Kape za Zaščito pred Soncem Klobuk Dihanje Lahka Kapa Z Windproof Vrv In Široko Roba Za Ribolov Potovanja, Pohodništvo

Ženske Vedro Kape za Zaščito pred Soncem Klobuk Dihanje Lahka Kapa Z Windproof Vrv In Široko Roba Za Ribolov Potovanja, Pohodništvo

€18.59 €8.74
Na zalogi
  • Spol: MOŠKI
  • Material: Poliester
  • Funkcija: dežnik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vzorec Tipa: Trdna
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Ta womens vedro klobuk poletje je idealen pripomoček za vse dejavnosti na prostem.Zagotavlja popolno zaščito pred soncem za obraz in vratu, medtem ko vodenje vaše glave, hladen in suh z njeno dihanje in lahki tkanine.To je tudi nastavljiv windproof vrvi, ki je pritrjen klobuk na mestu in preprečuje letenje proč.

Specifikacija:

Ime izdelka: Ženska Vedro Klobuk Poletje

Material: Poliester

Teža: 155 g

Seznam Izdelkov:

1* Vedro Klobuk za Ženske

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izogibajte se Soncu Škoda: To Vedro Klobuk za Ženske značilnosti velik roba modela, ki blokira večino sončne svetlobe.To vam pomaga, da se prepreči opekline in sončenje na obrazu in vratu.

2.Ne Zamašen: Ta Ženska Vedro Klobuk ohranja svojo glavo, sveže in hladno, z veliko dihanje odzračevalne luknje na obeh straneh.Ne stuffiness ali znoj s tem klobuk.

3.Nastavljiv Vrv: Vedro Klobuki za Moške so premišljen dizajn, ki vam omogoča, da prilagodite windproof vrv, da je varno.To tudi ustreza večini glavo circumferences, ki vam daje prijeten in brez težav fit.

4.Prenrediti Vaš Pogled: S Žensk Vedro Klobuki, imate lahko dve klobuki v enem.Začnite z vedro klobuk in krat roba, da se spremeni v kavbojski klobuk.To je preprost način, da kažejo vašo osebnost in šarm z različnimi obleke.

5.Širok Spekter uporabe: Boste lahko uživali vse aktivnosti, kot so šport, pohodništvo, ribolov, nakupovanje, potovanje, ali piknik, s tem Ženska Vedro Klobuk Poletje.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *