Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Magnetni Golf Rangefinder Torba za Prenosni primeru zajema laser rangefinder vrečko za shranjevanje lovski daljnogled, Golf Rangefinder Primeru

Magnetni Golf Rangefinder Torba za Prenosni primeru zajema laser rangefinder vrečko za shranjevanje lovski daljnogled, Golf Rangefinder Primeru

€20.82 €10.41
Na zalogi
  • Številka Modela: Golf Rangefinder Primeru Težko Golf Rangefinder Primeru
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Bullet Točk:

1.【Trajnega Materiala】Območju Finder Vrečka je izdelana iz trajnega materiala, šivanje občutljiva in trda, ne enostavno deformirana, in je primerna za igralce golfa nositi med usposabljanjem.

2.【Kompakten kovček】Range Finder Primeru Golf je opremljen s sponko, ki se lahko pritrdi na pas ali nahrbtnik ali preprosto priložene golf vrečko.

3.【Kot nalašč za Golf Pribor】Golf Rangefinder torba je kot nalašč za golf pribor za igralce golfa!To je lahko veliko darilo za svojega očeta, dedka, prijatelje, ki radi igrajo golf, itd.

4.【Edinstven Design】Z magnetno funkcijo, lahko priložite ta torba za ograje, ferris wheel, itd.Izdelani z zadrgo in elastična.Pri igranju golfa, samo pritrdite elastični trak, ni treba, da zip gor, je zelo priročen za uporabo rangefinder.

5.【Univerzalno Združljiv】paket ne vključuje rangefinder.To je torbica(vrečko) za range finder ali golf rangefinder.Golf Range Finder Primeru Torba primerna za večino rangefinder različnih blagovnih znamk.

Opis:

To Range Finder Torbica je fino narejena, šivanje občutljiva in trda, ne enostavno deformirana, zelo praktičen in primeren za igralce golfa nositi med usposabljanjem.Golf Range Finder Primeru Torba primerna za večino rangefinder različnih blagovnih znamk.

Paket ne vključuje rangefinder.

Specifikacija:

Ime: Golf Rangefinder Kovček

Material: EVA

Velikost: približno 5.Slike 4x3.9x2.0in/13.7x10x5cm

Teža: 100 g

Seznam Vsebine:

Golf Rangefinder kovček x 1

Opomba:

Prosimo, dovolite rahla odstopanja v velikosti zaradi ročnega merjenja, in razsvetljave v fotografiji lahko povzroči razlika v barvi kot v resničnem življenju.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *