Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Golf Žogo Marker Linijskih Risanje Marker Golf Žogo Marker Šablona in Hitro Sušenje & Fade-Odporne Označevalcev za Putt Žogo Ce

Golf Žogo Marker Linijskih Risanje Marker Golf Žogo Marker Šablona in Hitro Sušenje & Fade-Odporne Označevalcev za Putt Žogo Ce

€4.70 €3.05
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Značilnosti:

Priročno Golf Žogo Ce Komplet: Ta obsežen golf žogo ce komplet orodij vključuje golf žogo vrstico risanje, označevanje šablona, in 2 označevalec peresa.Zagotavlja vse, kar potrebujete, da označite vašo golf žogic z natančnostjo in enostavnostjo.

Trajne Oznake: oznake, ki so namenjeni dolgotrajni in so odporne na bledenje.Zagotovijo, da vaše oznake ostanejo jasno in vidno na golf žogo, tudi po več krogih igrajo.

Kot nalašč za Poravnavo in Identifikacije: Ta komplet pomaga golfiste vseh stopenj doseganje natančno poravnavo in enostavno identifikacijo svoje žogice za golf.To zagotavlja, da lahko z lahkoto našli in prepoznali vaš žogo na igrišču.

Super Ideja za Darilo: Ta golf žogo ce orodje kit je odlično darilo za vse golf navdušence.Presenetite svoje najdražje s praktično in uporabno orodje, ki jih lahko uporabite na tečaj.

Priročen in Prenosen: compact velikost komplet omogoča enostaven za prevoz v vašo golf torbo.Vzamete s seboj kamorkoli greste in označite vaš kroglice na letenje.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih zaslon in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije:

Material: ABS

Matrica Dolžina: 6.5 cm

Flomaster Dolžina: 9.1 cm

Paket Vključuje:

1 * Golf Žogo Ce Matrica

2 * Označevalec Peresa

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *