Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • 4 Kosov Kock Pladenj Parcelo, Vozni Kocke Imetnik Robljenje Usnja Kocke Pladnji Za Skladiščenje Polje Za Kocke, Igre, Kot So Rpgtable Igre

4 Kosov Kock Pladenj Parcelo, Vozni Kocke Imetnik Robljenje Usnja Kocke Pladnji Za Skladiščenje Polje Za Kocke, Igre, Kot So Rpgtable Igre

€29.15 €13.11
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

[EDINSTVENO GRADBENIŠTVO] Kocke pladenj za papir je izdelan iz softy žamet in nosljivi debele PU usnje material, barvita žametno podlogo in zunanji usnje v kombinaciji s šivanjem obrtniška dela, in na kocke pladenj s kovinskimi zaskoči v 6 vogali, preprost, da snap skupaj in propad.

[PRIROČNO ZA PREVOZ]snaps design je odlična rešitev za prenašanje.Enostavno krat ali odpri.Priročno nosite povsod igrati Casino igre, bar igre, zabavne igre na stranko, ki z družino in prijatelji.

[ŠIROK APLIKACIJE] zložljive kocke pladenj imajo dovolj prostora, ki ont samo, da lahko imajo svoje polyhedral kocke, medtem ko DND igre, pa tudi se lahko uporablja, da imajo veliko predmetov, kot so ure, nakit, ključi, kovanci, in bonboni ipd.

[PAKET VKLJUČUJE]Prišel s 4 kosov parcelo kocke pladnji v 4 različnih barvah, vključno z rdečo, modro, zeleno in vijolično barvo, odlično darilo za zadovoljitev svoje potrebe po DND kocke igro.

Barva:Kot je prikazano v barvi

Material:PU usnje

Velikost:Razširjena dolžina in širina približno 28 x 25 cm

Vsebina Paketa:

4 * Kocke Pladenj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *