Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • Ribolov Vabe Dodatek Tekoče Ribe Attractant Tekoče, Visoko Koncentrirani 60ml Vabe za Ribolov Agent Vonj Skušnjava Ribolova Hrane Učinkovito

Ribolov Vabe Dodatek Tekoče Ribe Attractant Tekoče, Visoko Koncentrirani 60ml Vabe za Ribolov Agent Vonj Skušnjava Ribolova Hrane Učinkovito

€5.07 €1.72
Na zalogi
  • Številka Modela: Ribe Attractant
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Položaj: Področje Upravljanja
  • Kategorija: Podrobno
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Izboljšanje vaše ribolov, izkušnje z našimi Ribe Attractant!Oblikovana s posebnimi sestavinami, tvori močan vonj, ki privablja ribe, kot so crucian krap, tilapia in kozice v različnih vodnih telesih, kot so rezervoarji, jezer, rek in močvirij.Začnite uživati uspešen ribolov izlet z naših Rib Attractant!

Specifikacija:

Ime: Ribe Attractant

Zmogljivost: 60ml

Seznam vsebine:

1 x Ribe Attractant

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Spodbujanje Ribe Apetit: Naše ribe attractant značilnosti močna mešanica posebne sestavine, ki povečujejo apetit in lažje za ribe, da sprejme vabe.Spodbuja njihov občutek za vonj in okus, ki izhajajo v povečala ribolov uspeha in še več komarjev.

2.Okrepljeno Ribolov Uspeh: Naše Ribe Attractant učinkovito vab daljni ribe bližje vaš vabe, povečanje vaše možnosti za lovljenje več rib.Vonj je nepremagljiv, da se ribe, zagotavljajo, da ne boste šli domov praznih rok.Izboljšanje vaše ribolov učinkovitost s tem izdelkom.

3.Razširite Svoj Ribolov Obzorja: Ali ste izkušen ribič ali novice, ta ribe attractant vam bo pomagal ujeti več rib v vsaki dobro maintainedwater okolje.Ima široko uporabo in lahko pritegne različne ribe, kot so crucian krap, tilapia in kozice.

4.Področje Uporabe: Izkušnje, svojo največjo učinkovitost v različnih vodah, kot so rezervoarji, jezer, rek, mokrišča ipd.Mogoče ga je uporabiti z vsako vabe tipa in bo povečalo vaše možnosti za lovljenje rib, zaradi česar je idealen spremljevalec za vse ribič.

5.Enostaven za Uporabo: Samo potresemo prašnate snovi na vaš vabe ali neposredno v vode privabiti ribe.Uživajte brez težav ribolov, izkušnje z njeno enostaven za uporabo formula, ki brez truda privablja ribe, da svojo kljuko.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *