Moja Košarica
  • Doma
  • Dom In Vrt
  • Ustvarjalne Lesene Božično Drevo Piva, Steklenico Imetnika 24 Dni Odštevanje Adventni Koledar Dekor Vino Stojalo za 24 Vinske Steklenice

Ustvarjalne Lesene Božično Drevo Piva, Steklenico Imetnika 24 Dni Odštevanje Adventni Koledar Dekor Vino Stojalo za 24 Vinske Steklenice

€34.86 €15.69
Na zalogi
  • Elektronski: no
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Bullet Točk:

1、 [ Vsestranski Namene ] Božično Vino Imetnik je štetje navzdol z Božično drevo, dokler Božič, gospodarstvo 12 steklenice vaše najljubše mini vina, da vam pomaga priti skozi vsak dan, štetje navzdol, da Božič withof ti lep adventni koledarji.

2、 [ Široko Sprejetje ] Božič Steklenico Vina Rack je super za počitnice stranka podpira, jolly stuffers zalog, počitnice darila, darilo, zavijanje, in več, kot nalašč za Božično Odštevanje Adventni Koledar, mini okraski za Božična drevesa, in počitnice darila, ki imajo veliko aplikacij.

3、 [ Izbrani Material ] Lesene Božič Odštevanje Vino Stojalo je izdelano iz varne lesenih materialov brez škodljivih snovi, kot so barve, zaradi česar osebno Božični okraski iz high-end leseni material, tako vzdržljiv in lahek, za trajno kakovost.

4、 [ Enostavna Montaža ] Božično Vino Imetnik Stojalo je zelo priročen način za sestaviti in razstaviti, se lahko montira v samo nekaj sekundah, kar prihrani čas za druge stvari, in pomaga držite 12 vina, ki vam je najbolj všeč.

5、 [ Čudovito Darilo ] Lesene Božično Vino, Držalo za pošiljanje prijateljem, da mladi, ki se nikoli ne ustavi in jih pošlje v družini, naj ljubezni bo z vami, pošiljanje ljubimec za snemanje pričevanje ljubezni, pošiljanje zakonski par, da bi najbolj iskreno blagoslove.

Opis:

Božič Steklenico Vina Stojalo je narejeno iz visoko kakovostnega materiala, ki je enostaven za montažo, ki se lahko široko uporablja.

Značilnosti:

1. Kot nalašč Predstavlja: poslati ljubimec za snemanje pričevanje ljubezni, pošljite zakonski par, da bi najbolj iskreno blagoslov, in pošljite prijateljem, da mladi, ki se nikoli ne ustavi

2. Visoko kakovostnega Materiala: izdelana iz visoko kakovostnih varno lesenih materialov brez škodljivih snovi, vzdržljiv in lahek, in trajno kakovost.

3. Široka Uporaba: idealen za mini Božični okraski, počitnice darila, počitnice stranka podpira, jolly stuffers zalog, počitnice darila, itd.

Specifikacija:

Ime: Božič Steklenico Vina Rack

Material: Les

Velikost:

A: približno 38*38 cm/14.96*14.96 palčni

B: približno 42*58 cm/15.64*22.83 palčni

Seznam Vsebine:

1* Božič Steklenico Vina Rack

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *