Moja Košarica
  • Doma
  • Dom In Vrt
  • Božič Polnjene Gnome Srečen Gnome Lutka Za Božično Vzdušje Notranja Zunanja Decors Za Dnevno Sobo, Spalnica Vrt Entryway

Božič Polnjene Gnome Srečen Gnome Lutka Za Božično Vzdušje Notranja Zunanja Decors Za Dnevno Sobo, Spalnica Vrt Entryway

€4.29 €3.01
Na zalogi
  • Material: BOMBAŽ
  • Priložnosti: Stranka
  • Vzorec: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Elektronski: no
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

To srčkan in inovativnih polnjene Santa gnome je narejen iz mehke tkanine, kot nalašč za crkljanje med prazniki.Ustreza temo Božič lepo in je bitje iz folklore, ki je prepričan, delež počitniških veselje.Prinese 1 dom, preden oni so izginili!

Specifikacije:

Ime: Božično drevo, objemala lutka

Material: krpo PP bombaž, žica.Pesek

Velikost: kot je prikazano v pic

Seznam Vsebine:

1pc*Božič palčki plišastih

Opombe:

1. Zaradi različnih svetlobe in nastavitve zaslona, barvo elementa, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlika v velikosti zaradi različne ročne meritve.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praznično Vzdušje: Ustvariti praznično vzdušje z naše Božično Palčki Plišastih.Fine izdelave, umetni lasje okras, in mehko tkanino, da je popoln dodatek za vsak prostor v vašem domu.

2.Počitnice Zabavno: Naše Božično Palčki Plišastih je popoln dodatek za vaš dopust dekor, featuring rdeče barve in Božično drevo modela, ki izžareva praznično vzdušje.Svoje domiseln brezosebna starec lutka design doda tudi zabavno dotik počitnice razvedriti.

3.Charmal Mit: Naše Božično Palčki Plišastih se zgleduje po Pygmy Zemljišč Bog gnome lutke iz folklore, ki ščiti družine iz zlo.Dodaj srečo in sreče vaše praznične dekoracije s temi lucky charm, da tudi, da za veliko daril.

4.Praznično Zabavo: Pošljite vaše ljubljene prijetno presenečenje to sezono Božič z našo polnjene palčki.Kot nalašč za delitev praznično vzdušje z prijatelji, sošolci, sodelavci in družino.Mehko in srčkan videz bo veselje in toplino, da nikomur v srce.

5.Reformo in Vaš Dom Slog: Naše Božično Palčki plišastih prisoten izrazit in živahne slike, flaunting živahno in ne bledenju barve.Ti polnjene Santa palčki predstavitev je čudovit in inovativen način, ki prinaša v jolly vzdušje, da vaša notranjost nastavitev.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *