Moja Košarica
  • Doma
  • Dom In Vrt
  • Rdeča Božič Namizni Tekač Pozimi Kmetija, Kuhinjo, Jedilno Mizo Dekoracijo Snežaka Kmečko Zimske Počitnice Bombaž Perilo Modni

Rdeča Božič Namizni Tekač Pozimi Kmetija, Kuhinjo, Jedilno Mizo Dekoracijo Snežaka Kmečko Zimske Počitnice Bombaž Perilo Modni

€10.58 €7.40
Na zalogi
  • Elektronski: no
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: BOMBAŽ
  • Priložnosti: Božič
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Dodajte pridih počitnice čar, da vaš dom z našo vrhunsko in lep Božični namizni tekač.Featuring a čudovito Božično snežaka vzorec, je ta tekač je kot nalašč za dodajanje nekaterih praznično razvedriti na vaši jedilni mizi ali v drugih prostorih.Z več scenarijev za uporabo in različnih stilov, na izbiro, to je treba imeti Božično dekoracijo.

Ime izdelka: Božič namizni tekač/placemat

Teža izdelka in dimenzije: prosimo obrnite se na specifikacije

Izdelek material: bombaž in lan

Vrste nasvetov:

1. Zaradi razlogov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, je lahko rahlo barvno razlike v slikah nekaterih proizvodov.Barva je odvisna dejanskega izdelka!

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Seznam:

Božič namizni tekač/placemat x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praznično Noto: Povzdignil svoj dopust dekor s to očarljivo rdeče Božič namizni tekač, dodajanje praznično dotik za vsako sobo.S svojo eleganten slog in tople barve, je odlična dekoracija za vašo jedilno mizo, klubsko mizico ali kamin kaminu.

2.Neprimerljivo slog: Zagotovitev vaše počitnice tabelo nastavitev izstopa z našo Rdeče Božič Namizni Tekač.Visoko kakovostnega bombaža in perilo, vezenine tehnologija naredi odporne na bledenje in mucke, medtem ko ostaja mehka in udoben na dotik.

3.Praznik Veselja: Širjenje Božično cheer z našo Rdeče Božič Namizni Tekač.Oblikovani s Santa Claus vzorec, Božično drevo vezenje in snežak vzorec, dodaja praznično noto namizni dekor.

4.Široka Uporaba: Povzdignil ambientu vašo jedilno mizo, klubsko mizico, mizo ali toaletno mizico z našo Rdeče Božič Namizni Tekač.Uporaba v več scenarijev, da ustvariti prijeten in okusno okolje v katerem koli prostoru.

5.Enostavno Izbrati: Smreka vašo jedilno mizo z našo Rdeče Božič Namizni Tekač zbiranje, featuring različnih prazničnih vzorci iz Božična drevesa za Santa Claus.Izberite vaš želeni slog in izberite ton za veselo počitnice obrok.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *