Moja Košarica
  • Doma
  • Dom In Vrt
  • Self Zalivanje Planter Vstavite Konice Self Zalivanje Rastlin Naprave Self Samodejno Zalivanje Zalivanje Naprav Na Prostem Samodejno

Self Zalivanje Planter Vstavite Konice Self Zalivanje Rastlin Naprave Self Samodejno Zalivanje Zalivanje Naprav Na Prostem Samodejno

€4.16
Na zalogi
  • Številka Modela: Self Zalivanje Planter Vstavite Konice
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Z naše naprave Napajanje Naprav, zalivanje zunaj rastline je preprost.Različne zalivanje hitrosti so na voljo zaradi zaprti povezave vrata design.Vrtanje lukenj v PET plastenka ni potrebna; samo priklopite steklenico.Naš učinkovito in priročno zalivanje rešitev bo vaše rastline zdrave.

Specifikacija:

Material: PP

Barva: oranžna, modra

Velikost: Dolžina (pribl.) 15,2 cm/5.98 cm

Povezava posoda premer: notranji premer (pribl.) 2.05-2,5 cm/0.81-0.98 cm

Primerno zmogljivost: 500-2000ml

Seznam Vsebine:

1* Self Zalivanje Spike

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Pridejo v Široko Uporabo: samo zalivanje konice lahko fit najbolj steklenice in imajo ventil za nadzor pretoka vode.So kot nalašč za zalivanje zaprtih cvetov, zunanjih rastlin, in celo posajenih dreves.

2.Nastavljiv Pretok: S kapljično ventil, lahko zagotavljajo različne zalivanje hitrosti za različne rastline in cvetje, od 0 do 60s/drip.Nič več skrbi o overwatering ali underwatering vaše dragocene rastline.

3.Ni lahko Zlepi: Ti samo zalivanje dereze so zaprti povezave vrata design, ki preprečuje prahu iz zamašitev pretok vode, ki zagotavlja gladko in enakomerno namakanje za vaše rastline.

4.Preprosta Namestitev: naj bodo vaše rastline z zdravo teh self-zalivanje konice, izdelani za enostavno namestitev.Preprosto vstavite vložek, priložite steklenico, pa ventila in prilagoditi pretok da vaše rastline dosledno hydrating.Poslovite od težav, zalivanje in uživajte cvetoče rastline brez truda.

5.Uporabite Preprosto: poslovite od dolgočasno priročnik za zalivanje!Naše self-zalivanje konice so enostavno vzpostaviti in ne zahtevajo vrtanja na vaš JJEZA steklenice.Narejen za povratne vstavljanja z za 20,2 mm do 25 mm, premer, ne kaplja, ali bo vplival na vodni tlak.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *