Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Epoksi Smolo Ogrevanje Mat Hitro, Smole za Zdravljenje Pralni Hitro Smolo Sušenje Stroj S Silikonsko Mat DIY Smolo materiala Za Epoksi Smolo

Epoksi Smolo Ogrevanje Mat Hitro, Smole za Zdravljenje Pralni Hitro Smolo Sušenje Stroj S Silikonsko Mat DIY Smolo materiala Za Epoksi Smolo

€35.58 €17.79
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Prilagajanje Epoksi Smolo Ogrevanje Mat najvišje temperature lahko skrajšajo življenjsko sušenja čas od 12 ur do 3-4 ure, skrajšajte čas čakanja in izboljšanje učinkovitosti.Smolo Epoksi Ogrevanje Mat je manj zračni mehurčki in zdravi hitreje, pospešuje strjevanje smole v nežnejši način brez škodljive plesni.Izbirate lahko iz naše grelne blazine.Lahko bi dobili popoln obrti.

Navodila:

1. Dal silikonsko blazinico na ogrevanje pad in se prepričajte, da je površina ravna.

2. Dal plesni na mat in lahko prelijemo smolo zdaj!Opomba: Prosimo, ne presegajo debeline 2 cm.

3. Fix robovi in vogali ogrevanje pad, da bi se izognili curling zaradi dviga temperature.

4. Priključite in vklopite.

5. Vrtenje je vse do na desni, da se prilagodi na najvišjo temperaturo.

6. Izvlecite vtič po ogrevanju in pustite, da se ohladi za 30 minut.

Specifikacija:

Ime: Epoksi Smolo Ogrevanje Mat

Velikost o:

Smole ogrevanje pad: 41.91x27.94 cm/16.50x11.00 palcev

Silikonsko blazinico: 39.87x29.97 cm/15.70x11.80 cm

Neto teža: 250 g

Specifikacije: Ameriški in Evropski predpisi so obvezna

Najvišja temperatura: 149°F (65°C).

Moč: 20W

Napetost: 100-120V

Seznam vsebine:

Smole ogrevanje pad*1

Silikonsko blazinico*1

Obvestilo:

1. Debelina smole je treba v 20 mm, in plesni je treba v celoti stik s smolo, ogrevanje pad.

2. Ko ogrevanje, dal silikonsko blazinico na ogrevanje pad, da bo toplo, da se prepreči epoksi smolo z vztrajanjem na pad.

3. Deluje pri sobni temperaturi 77°F (25°C) s ogrevanja ploščica nastavljena na najvišjo temperaturo (149°F/65°C), za najkrajšem sušenja čas.

4. Zaradi različnih zaslonov in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazano na sliki.Hvala!

5. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-2 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Uživajte DIY Zabavno,】 Smolo grelne blazine zagotavlja priročno orodje za plovila, ljubitelje, da vam pomagajo prihraniti čas, medtem ko uživate DIY zabavno.Najvišja temperatura je prilagojena za 149F (65C), ki je idealen za sušenje, plesen, varna in ne poškoduje plesni.

2.【Kratek čas sušenja】Epoksi Smolo Ogrevanje Mat lahko skrajša čas sušenja je od 12 ur do 3-4 ure, skrajšanje čakalnih dob in izboljšati učinkovitost.

3.【Trajno in Dolgoročno Uporabo】Smolo Epoksi Ogrevanje Mat je trajno, proizvaja manj zračni mehurčki, zdravi hitro, pospešuje strjevanje smole na nežen način, brez škodljive plesni, in se lahko uporablja za dolgo časa.

4.【Vnovično Načrtovanje】Smo posebej opremljena za 15,7"x11.8" silikonsko blazinico, v smolo zdravljenju pad komplet, dal silikonsko blazinico na smolo za zdravljenje pad, da bo toplo in preprečevanje epoksi iz vztrajanjem na ogrevanje pad, za enkratno uporabo.

5.【Preprosta Uporaba】Prvič, dal silikonsko blazinico na ogrevanje pad, da poskrbite, da je površina ravna.Nato dal plesni na mat, ga priključite in vklopite napajanje, nastavite na najvišjo temperaturo.Končno, po tem, ko odklopite ogrevanje in pustite, da se ohladi za 30 minut.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *