Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Pes Snuffle Mat Knjigo Pet Snuffle Mat Psi Pet Hranjenje Preproge Kuža Nahod Pad Mačka Doggies Interaktivni Puzzle Igrače Za hišne ljubljenčke

Pes Snuffle Mat Knjigo Pet Snuffle Mat Psi Pet Hranjenje Preproge Kuža Nahod Pad Mačka Doggies Interaktivni Puzzle Igrače Za hišne ljubljenčke

€14.16 €5.38
Na zalogi
  • Igrače Tip: Plišastih Igrač
  • Je Pametno Napravo: no
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Pes Snuffle Mat Knjigo Pet Snuffle Mat Psi Pet Hranjenje Preproge Kuža Nahod Pad Mačka Doggies Interaktivni Puzzle Igrače Za hišne ljubljenčke

Bullet Točk:

1.【Vlak Dobro Navado】 Opremljena z majhno prostor, da imajo hrano za hišne živali, posebej, to je enostavno, da se prepreči psa iz jedo prehitro, zmanjša tveganje zadušitve, in dodate več zabave pri podajanju vaš pes ali mačka.

2.【Zgosti Materiala】 psa mat je izdelana iz debele flis material, tako da je zelo odporne na obrabo in žvečljive, in material, ki je zelo varen in zanesljiv, kot nalašč za svoje kosmate prijatelje.

3.【Zabavno Za Hišne】 Tako, da potisnete pokrov, hišni ljubljenčki lahko dobili hrano, in zanimivo hranjenje igrača, pritegnili ljubljenca pozornost, izboljšanje ljubljenca inteligence, upočasni jedo, in pomoč pri hišnih črevesno prebavo.

4.【Enostavno Čiščenje】 psa mat igrača za začetnike, ki se enostavno čiščenje z milom v hladne vode z roko, nato pa bodo posušeni seveda po pranju.To je lahko stroj opere.

5.【Dnu Anti-Skid】 je non-slip tkanine na dnu, ki je stabilen in varen za preprečevanje hrane iz razlitje in prihrani težave čiščenje tal vsako uro.

Značilnosti:

Opremljen z majhno prostor, da imajo hrano za hišne živali, posebej, to je enostavno, da se prepreči psa iz jedo prehitro, zmanjša tveganje zadušitve.

Pes mat je izdelana iz debele flis material, tako da je zelo odporne na obrabo in žvečljive, in material, ki je zelo varen in zanesljiv, kot nalašč za svoje kosmate prijatelje.

Tam je non-slip tkanine na dnu, ki je stabilen in varen za preprečevanje hrane iz razlitje in prihrani težave čiščenje tal vsako uro.

Material: pliš

Velikost: 15 * 14 * 3 cm/6 * 5.5 * 1.18 palčni

Seznam izdelkov

1*Pes Snuffle Mat

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *