Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Zajec Žvečiti Igrače Za Zobe Travo Kroglo Za Morske Prašičke Gnawing In Brušenje Zob Prigrizki, Da Zobe Čisto Za Hrček Gvineja

Zajec Žvečiti Igrače Za Zobe Travo Kroglo Za Morske Prašičke Gnawing In Brušenje Zob Prigrizki, Da Zobe Čisto Za Hrček Gvineja

€8.63 €4.32
Na zalogi
  • Nastavite Vrsto: no
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Zajec Žvečiti Igrača
  • Material: trava vrv
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Ta zajček žvečiti igrače so narejene iz obrabo-odpornih materialov, ki lahko zdrži vaš jjeza grizenje in žvečenje.Primerni so za kunce, chinchillas, morski prašički, in druge majhne živali.Lahko pomagajo čistiti zobe in zmanjšanje njihove osamljenosti.Ti so tudi super, kot je rojstni dan, darila za svoje kosmate prijatelje.Jim ti zajček igrače, žvečiti in si jih uživajo.

Specifikacija:

Ime izdelka: Zajec Žvečiti Igrača

Izdelek material: trava vrv

Velikost izdelka: žogo: 10*10 cm, ali bale: 15*3,5 cm

Izdelek barva: naključno

Ustrezno: Primerna za kunci, hrčki, morski prašički, chinchillas, veverice, in številnih drugih malih živali

Funkcija: Pomoč pri hišni ljubljenčki grind zob, igra

Seznam Izdelkov:

1* Zajec Žvečiti Igrača

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ohraniti Zobe Zdrave: Ta Zajec Žvečiti Igrača bo vaš zajec je zob zdrav, tako jih brušenje in čiščenje njih.Zaradi tega so se prepreči zob težave.

2.Zagotavlja Zabavo: Zajček Žvečiti Igrače so popoln partner za vaše malo za hišne živali, ki so lahko uživali žvečenje in raziskovanje je za dolgo časa.Zmanjšuje osamljenosti in dolgočasja za male živali.

3.Naravne Trave Vrvi So: Igrače, Žvečiti za Kunce, ki so bite-odporne in odporne na obrabo, zaradi naravne trave vrv materiala.To bo tudi zadnje, za dolgo časa.

4.Široko Prijave: Zajec Žvečiti Igrače za Zobe, ki so primerne za različne male živali, kot so veverice, zajci, chinchillas, morski prašički, in hrčki.

5.Super Darilo: Zajček Žvečiti Igrače za Kunce Zobje so odličen način pokazati svojo ljubezen in skrb za vašo družino ali prijatelje, ki imajo majhne živali, kot hišne ljubljenčke.Ti bodo cenili to zabavno in zdravo darilo, ki bo svoje kosmate tovariši vesel in zaposlen za ur.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *