Moja Košarica
  • Doma
  • Šport In Zabava
  • 5V USB Krpo Grelniki Hitro Ogrevanje Električna USB Tipke Za Topla Oblačila Hladnem Vremenu Nosite Za Pasom Oblačila Spodnja Trebuha

5V USB Krpo Grelniki Hitro Ogrevanje Električna USB Tipke Za Topla Oblačila Hladnem Vremenu Nosite Za Pasom Oblačila Spodnja Trebuha

€5.73 €2.86
Na zalogi
  • Material: Krzno
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Bivanje toplo in prijetno, vse dolgo zimo z našo USB Električni Film za oblačila.Kot nalašč za jesen in zimo ogrevanje, to večkratno uporabo film je mogoče preprosto postaviti v vaših oblačil ali ogrevanje vložki.

Specifikacije:

Velikost izdelka: (pribl.)8*18 cm/3.15*7.09 cm

USB dolžina kabla: 1.5 metrov

Napetost: 5V

Seznam Vsebine:

1pc*USB krpo grelec

Opombe:

1. Zaradi zaslonu barvno temperaturo, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, nekaj slik lahko blago imeti rahle barvne razlike, barve v naravi prevlada!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

3. Ta izdelek ni vodoodporno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lahkotno Ogrevanje: Dobili udobno toplino hitro z našo 5V USB Krpo Grelniki.Ki jih poda hitro ogrevanje enakomerno po vsej tkanine, ki je idealen za jesen in zimo.Ne zajetno električni grelniki potrebna, preprosto moč uporabo katerega koli USB element za na prostem toplino.

2.Toplo in Udobno: Ti 5V USB krpo grelci so izdelani iz zanesljivih materialov, ki zagotavljajo trajnost in reusability.Bivanje udobno in prijetno, z dolgotrajno toploto, tudi v hladnem vremenu.

3.Bivanje Toplo Vse Sezone: naj si toplo, celo zimo dolgo s tem USB krpo grelec.Električni film grelec je enostaven za uporabo: preprosto vstavite jo v oblačila ali rokavice in ga priključite v kateri koli USB napajalni vir.Dobili pozimi udobje brez truda.

4.Zanesljivo Ogrevanje Zmogljivost: Električni Film ti USB Krpo Grelniki zagotavlja stabilno polnjenje, ki izhajajo iz dosledne in zanesljive toploto za vaša oblačila.Okolju prijazen in priročno rešitev, ki se lahko napaja vsak vrata USB.

5.Široko uporabna: Opremiti vaš spodnja, rokavice in vložki z našo 5V USB krpo grelniki featuring visoko kakovostne in prožne ogrevanje film.Prav tako je idealen za trebuha, pasu, ti grelniki so zelo vsestranski in trajen za kakršno koli vreme.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *