Moja Košarica
  • Doma
  • Šolske Potrebščine
  • Pregledna Tiskovine Vrečko Izpit Posebne Študentske Neto Preja Svinčnik Primeru Velike Zmogljivosti, Visoka Šola Izpitu Svinčnik Vrečko

Pregledna Tiskovine Vrečko Izpit Posebne Študentske Neto Preja Svinčnik Primeru Velike Zmogljivosti, Visoka Šola Izpitu Svinčnik Vrečko

€1.31 €0.91
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Nova in visoke kakovosti!

Ime izdelka: Pregledna, Velike Zmogljivosti, Pero Vrečko

Slog: Več možnosti so na voljo

Opis:

1. Visoka kakovost materialov: naše prozorni barvi očesa tiskovine vrečke so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki se lahko uporablja za dolgo in učinkovito zaščito vaše tiskovine pred obrabo in poškodbami.

2. Lepo in pregledno oblikovanje: pregledna barvne gaza design je ne le lepa, ampak tudi lahko hitro in enostavno videli vse elemente v vrečko, kar je priročno, da bi našli in prihrani čas.

3. Multi-funkcijo: ta prozorni barvi gaza tiskovine torba je srednje velikosti, in se lahko uporabijo za mesto, majhnih predmetov, kot so tiskovine, kozmetika, mobilni telefoni, itd.Lahko se uporablja ne le kot pisalne vrečko, ampak tudi kot kozmetični torbo ali vrečko za shranjevanje.

4. Svetle barve design: To tiskovine torba ima bogate barve in premikanje oblik, ki lahko pritegne in pritegne pozornost ljudi.Ali v šoli, v pisarni ali doma, je svetlo dekoracijo.

5. Odlično darilo: ta prozorni barvi gaza tiskovine vreča je polna umetniški čut in ustvarjalnost, in je odlično darilo za prijatelje, družinske člane, sodelavce, rojstne dneve in festivalih.Dovoli jim, počutijo vaš srce in skrbi v vsakdanjem življenju.

Material: Gaza

Barva: Kot prikazano

Velikost: Referenčno sliko

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *