Moja Košarica
  • Doma
  • Šolske Potrebščine
  • 1Pcs Svinčnik Polje PP Materiala Pregleden Svinčnik Polje Torbica Tiskovine Šolo Svinčnik Primeru Dobave Svinčnik za Shranjevanje 19*9 cm*6 cm

1Pcs Svinčnik Polje PP Materiala Pregleden Svinčnik Polje Torbica Tiskovine Šolo Svinčnik Primeru Dobave Svinčnik za Shranjevanje 19*9 cm*6 cm

€0.76 €0.52
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: SDJZT
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Značilnosti:

1. Svinčnik primeru je izdelan iz PP plastike, odebeljena materiala, odporne na obrabo, trajne in ne enostavno za preoblikovanje.Enega kosa strukturo, ki je enostaven za uporabo.

2. Pregledno oblikovanje, shranjeni predmeti so jasno na prvi pogled, moderno in enostavno.Snap-on design, pritisnite pokrov zaprite tesno.

3.To pravokotne pregledno polje, ki vam pomaga preprosto shranite različne tiskovine, kot so kemični svinčniki, radirke, itd.To je enostavno najti in ohranja urejeno namizje, prihranek prostora.

4.Svinčnik primeru je lahek in prenosen.Lahko jo dal v šolsko torbo ali vrečko, je primerno, da nosijo za šolsko mladino ali v pisarni.

5. Zelo primerna za otroke, fantje, dekleta, študenti, učitelji, pisarniško osebje, Pogosto uporablja za dom, šolo, pisarno in trave Specifikacija

100% čisto nov kakovosti

Ime Izdelka:Plastični Svinčnik Polje

Material:pp

Barva:Kot na sliki kažejo,

Velikost:19 cm/7.48 v*9 cm/3.54 v*6 cm/2.36 v

Paket vključuje:

1PCS Plastični Svinčnik Polje

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.

2.Prosim, odpusti 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *