Moja Košarica
  • Doma
  • Šolske Potrebščine
  • DIY Scrapbooking Umetnosti Obrti Žig Dekoracijo Umre Žig In Dekoracijo Za Kartico, Kar Za Darila (5577)

DIY Scrapbooking Umetnosti Obrti Žig Dekoracijo Umre Žig In Dekoracijo Za Kartico, Kar Za Darila (5577)

€10.77 €7.53
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

DIY Scrapbooking Umetnosti Obrti Žig Dekoracijo Umre Žig In Dekoracijo Za Kartico, Kar Za Darila (5577) [UNIQUE VZORCE]Te predloge lahko dobro orodje za ustvarjanje edinstvene kartico album vabilo, pismo modelov, da izrazite svoja občutja ali želje, da prijatelji, ljubimci in družino.

[PREGLEDEN ŽIG REZANJE PLESNI]Naše reliefi kalup je izdelan iz ogljikovega jekla, pregledna žig je izdelan za večkratno uporabo in trajno silikona, ki je združljiv z večino žig blazine in reliefi stroji.

[UPORABI]odtrgajte pečat iz preglednega stanja, ki jo držijo na akril blok, uporabljajo črnila enakomerno, poiščite stališče na površini, in nato odločno emboss vzorec.

[POGOSTO UPORABLJAJO]Ta sklop se lahko uporabljajo v različnih prizorov, ki jih lahko uporabljajo ne samo, da okrasite vaš album, ampak tudi, da okrasite darilo škatle, voščilnice itd.ft oznake.Se lahko uporablja za različne oblike in teme.

[Dober DAR]Ta je metal rezanje navojnih z lepo obliko,ki se lahko uporablja za die kosi,scrapbooking,reliefi,sim-izdelava albuma-izdelava in tako naprej.To je dobra izbira za vas, za izvajanje praktičnih sposobnosti,izboljšati vaš design in popestrite svoje življenje.

[Velikost izdelka]: 14 x 14 cm/5.5 x 5.5 palčni, lahko izpolni svoje splošne kartice, zaradi česar potrebuje.

Barva: Kot Prikazano

Material: ogljikovo jeklo+silikagel

Vsebina Paketa:

1 x Rezanje Umre

1x Znamk (brez primeru)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *