Moja Košarica
  • Doma
  • Šolske Potrebščine
  • Boho Roll Up Čopič Imetnik Slikarstvo Organizacija Skladiščenja Umetnik Platno, Trak Vrečko Vrečka Ličila Ščetke Primeru Organizator

Boho Roll Up Čopič Imetnik Slikarstvo Organizacija Skladiščenja Umetnik Platno, Trak Vrečko Vrečka Ličila Ščetke Primeru Organizator

€15.73 €9.13
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Boho Roll Up Čopič Imetnik Slikarstvo Organizacija Skladiščenja Umetnik Platno, Trak Vrečko Vrečka Ličila Ščetke Primeru Organizator

VISOKE KAKOVOSTI: čopič nosilec je izdelan iz visoko kakovostnih platno z čeden šivi.To je priročno, da nosijo veliko čopičev.To je trajne in odporne na obrabo.To lahko zaščito ščetke in nacionalna izvajalska telesa pred poškodbami in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

VELIKOST: velikost čopič imetnik je 40 x 35.5 cm / 15.7 x 13.9 v.Obstaja 20 reže.Je srednje velikosti, ki lahko pomagajo organizirati veliko ščetke in obdržati orodja za čisto in urejeno.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: barve krtačo imetnik lahko enostavno vstavite ali odstranite, čopič v luknjo.Po uporabi lahko roll je z roko, nato pa določi obliko s konca kabla, in dal to pero torba za v paket ali ga nosite z roko.

ENOSTAVNO: za Razliko od navadne škatle za shranjevanje, Slikar, Platno je barva peresa škatla za shranjevanje lahko navite enostavno, ker ga lahko nosite s seboj, ne da bi pri gor vaš prostor in organizirati svoje ščetke dobro.

POGOSTO se UPORABLJAJO: platno vrečko lahko imajo slikarske potrebščine, kot so ščetke, strgala, in utility noži, in lahko tudi odlično darilo za začetnike; ali je lahko kovček za ženske, da uporabite ličila ščetke.

Barva:multicolor

Material:platno

Vsebina Paketa:

1 * Platno Umetnik Čopič Imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *