Moja Košarica
  • Doma
  • Igre In Oprema
  • RGB Pregleden Nazaj Plošče za ROG Zaveznik, DIY Jasno Edition Zamenjava Lupini Primeru za ASUS ROG Zaveznik, ASUS ROG Zaveznik Dodatki

RGB Pregleden Nazaj Plošče za ROG Zaveznik, DIY Jasno Edition Zamenjava Lupini Primeru za ASUS ROG Zaveznik, ASUS ROG Zaveznik Dodatki

€76.06 €50.95
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: 8Bitdo
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

RGB Pregleden Nazaj Plošče za ROG Zaveznik, DIY Jasno Edition Zamenjava Lupini Primeru za ASUS ROG Zaveznik, ASUS ROG Zaveznik Dodatki

📢:【Light Up Vaš ROG Zaveznik】Izkušnje 5 privlačno RGB razsvetljava načine, ki bo povzdignil svoj igralni stroj za neprimerljive vizualni spektakel.

📢:【Spustiti Vaš ROG Zaveznik je Osebnost】 Raziskati 5 dinamičen in edinstven RGB vzorce če želite določiti, da se vaše igralne setup s voh.Plus, mi vrgel v 4 dodatne pregleden prilagodljiv diapozitivov za neomejene možnosti personalizacije.

📢:【Vidite Svojo Notranjo ROG Zaveznik】Predstavljajte Notranji funkcija vam omogoča, da odkrivajo tehnoloških čudes, da je moč vašo konzolo, ki razkrivajo svojo očarljivo skrivnosti.

📢:【Tech-Slog Decals】Povečanje vaše naprave estetike brez truda z vgrajeno PVC nalepke, ki naj dodate tech-zgleduje poglej za nazaj kritje pred montažo.

📢:【Tip-C Enostavno Polnjenje】Z vgrajenim 170mAh litijevo baterijo, uživajte do 3 ur neprekinjenega RGB razsvetljava, enostavno polnjenje preko USB-C.

📢:【Certificirani za Zanesljivost】CE, ROHS, UKCA, FCC-SDOC, in UN38.3 - zagotoviti čim večjo zanesljivost v vaš hazardna igra doživetje.

Opombe📢:

📢:Ni združljivo z PC0109 ModCase za ROG Zaveznik.zaščitni primeru lahko ovirajo vir svetlobe za PC0110 nazaj ploščo.In stikalo RGB svetlobe lahko blokirana.

📢:Obstaja Senzor za Svetlobo znotraj ROGA Zaveznik.Ko odstranite hrbtni pokrovček, kar potrebujete za pritrditev Senzorja Svetlobe, Lepilo Stanja, ki smo vključeni, namestiti našo hrbtni pokrovček, nato pa priključite igralno konzolo tako, da so igralne konzole lahko uporabljate kot običajno.

📢:Ko znova namestite hrbtni pokrovček, igralne konzole mora biti priključen na električno omrežje in aktivira z polnilnika, preden ga je mogoče vklopiti.

Nazaj Plošče so lahko iz moči, ko je prejel.Najbolje je, da za polnjenje, preden ga uporabite za prvič.

Spreminjanje izdelka LOGO vzorec je lahko zapleteno, saj je priporočljivo, da se odločite, na vzorec pred montažo za udobje.

📢:Med uporabo preglednih prilagodljiv strani, prosimo zagotovite, da so luč-blokada barve pripravljen.

📢:Pregledna hrbtni pokrovček ni priporočljivo za uporabnike, ki nimajo izkušenj v DIY in/ali berljivo elektronskih naprav.Priporočamo skrbno pregled iFixit videe če se odločite, da jih namestite, ali zaprosi za storitve strokovno.Vse naprave, okvare, ki jih povzroča demontaža igralne konzole, ampak ne za ta izdelek, bremenijo uporabnika.

3 Ocene za ta izdelek

  • Author

    Zelo zadovoljni s to izgleda super na moj zaveznik Rog

    Kupec - 2024-01-16

  • Author

    Super!!

    Kupec - 2024-01-03

  • Author

    To je zelo kul, da videli skozi vsebino! Bil sem zadovoljen.

    Kupec - 2023-12-11

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *