Moja Košarica
  • Doma
  • Igre In Oprema
  • Navpično Stojalo S Dvojina Ventilatorji Za Serije S Konzolo 3 Orodje Za Prilagoditev Imetnik Z Barvo Svetlobe

Navpično Stojalo S Dvojina Ventilatorji Za Serije S Konzolo 3 Orodje Za Prilagoditev Imetnik Z Barvo Svetlobe

€26.39 €16.10
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Funkcija:

1. Navpično Stojalo Hladilnik: posebej hladilni ventilator je primerna za Serije S konzolo.Hladilni ventilator s par navpično podpira bo ohraniti boljše odvajanje toplote uspešnosti gostiteljice brez pregrevanja in podaljša njegovo življenjsko dobo.

2. Anti-slip: dnu hlajenje okvir je zasnovan z anti-slip silikonsko blazinico za preprečevanje glavni pralni padejo.S tem hladilni ventilator z nosilcem, lahko igrate iskreno.

3. 3 Orodje za Prilagoditev: To je hladilni ventilator z vgrajenimi LED luči pasu in dva tiho visoke hitrosti ventilatorjev, ki se lahko hitro udarec v zrak, pospeši pretok zraka in učinkovito zmanjšanje temperature igralne konzole.Hladilni ventilator ima tri prestave in je dotik stikala.Nizka orodje orange, drugi prestavi je modra, in visoki prestavi, ki je zelena.Brez svetlobe, pomeni stop.

4. Z 2 Vrata USB: Priključite USB-kabel za polnjenje, USB output vmesnika konzole.Obstajata dve USB-vrata v celoti.Eno črno 2.0 vrata USB 2.0 podpira prenos podatkov, in druga pristanišča, ki 2.0 polnjenje koncu ne podpira podatkov.To lahko zaračuna več izdelkov, kot so ročaji, mobilnih telefonov, majhne namizne svetilke, itd.

Z Barvo Svetlobe: hladilni ventilator podpira barvo luči, in lahko spremenite barvo luči, preko neodvisnih dotik stikala.Prvi način je, tekočo vodo način, drugi način je konj teče način, tretji način je utripajoča lučka način, četrti način je nebo modro, peti način je rdeča, šesti način je zeleno, in sedmi način je temno modra.Glede bar je funkcija spomina.Ko je izklopljena in se obrnil na enkrat, to je iste barve.Ventilator je glavno stikalo.Ko je ventilator izklopljen, lučka vrstici lahko deluje tudi samostojno.

Specifikacija:

Revolucija: 4000 4500 4300

Nazivna napetost 5V, nazivni tok 2.4

Nazivna moč: 12.5 W

Barva svetilke moč: 1,2 W

Ventilator moč: 0,3 W

USB x 2 skupaj izhodni tok: 2.4

Brez električne energije/magnetizma

Barva: bela

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 x LED luči hladilni ventilator

2 x Nosilec

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *