Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Nastavljiv Mačka Recovery Stožci Ovratnikom Mehke Cone Za Mačke Celjenja Ran Zaščitna Membrana Elizabethan Mucek Ovratnice

Nastavljiv Mačka Recovery Stožci Ovratnikom Mehke Cone Za Mačke Celjenja Ran Zaščitna Membrana Elizabethan Mucek Ovratnice

€13.30 €6.64
Na zalogi
  • Je Pametno Napravo: no
  • Vrsta: Kompleti, Psi
  • Sezona: Vse letne čase
  • Vzorec: Trdna
  • Material: VLAKEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Naša mačka recovery ovratnik je zasnovan za udobje z mehko in cilindrične design, ki učinkovito absorbira pet znoj.Kot nalašč za poškodbe, ali vročem vremenu, to ovratnik naredi domače počutili sproščeno in udobno.Z več uporablja in modno oblikovanje, dodaja živahno vzdušje, da vsaka nastavitev, brez ogrožanja na funkcionalnosti.

Specifikacija:

Ime izdelka: 3D tiskanje dihanje ovratnik

Teža izdelka in velikosti:

S kodo: 38.8 g vratu 13-23 cm/4.72-9.06 cm globina 9.5 cm/3.74 cm

M oznaka: je 57,4 g vratu: 22-30 cm/8.66-11.81 cm globine je 57,4 cm/22.6 cm

L koda: 87.1 g vratu: 27-36 cm/10.63-14.17 cm globine 15 cm/5.91 cm

Izdelek material: očesa

Toplo nasveti:

1. Zaradi zaslonu barvno temperaturo, kamere, svetloba okolice, in fotografske veščine, nekaj slikami iz blaga, lahko imajo rahlo kromatične aberacije, barve v naravi prevlada!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Paket Seznam:

Mačka cone*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Visoko kakovostnega Materiala: Naša mačka membrana je narejena odlično čisti bombaž, ki učinkovito absorbira pet znoj, ki zagotavlja suho in udobno vratu.Izkušnje mehka, dihanje, in trpežne tkanine, ki zagotavlja vaš urha klicati je udobje in varnost.

2.Pomirja Udobje: mehka goba notranje plasti našega mačka stožec je sproščeno in udobno izkušnjo za vašega ljubljenčka, zmanjšanje trenja in draženje na svoji koži.Zagotavljanje ubla in podporo, omogoča vaša mačka jesti, piti in spati z lahkoto.

3.Področje Uporabe: vaš jjeza njegove rane varno s to vsestranski mačka cone, za preprečitev, da bi lizanje ali grize, ohrani urejen videz in pomoč, nega in obrezovanje.

4.Oko-Lov Videz: površine našega mačka cone se ponaša 3D tiskanih risanka živalske vzorce, dvignili svojega ljubljenčka slog z srčkan in modi modelov.Pazi na svoje kosmate prijatelj obrniti glave s svetle barve in čudovit oblike, ki dodaj igriv dotik za vsako obleko.

5.Bolečine-Brezplačno Post-Op Recovery: Naša mačka membrana valjaste zasnova zagotavlja, da vaš jjeza ne po nesreči ližejo ali ugriz zareze ali rane.Kompakten design ne ovira vašega ljubljenca gibanja.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *