Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Prst Čopič Za Pse Zob Pet Zobna Ščetka Oral Care Silikonski Pes Zobe Ščetka Za Čiščenje Zob Mačka Prst Zobna Ščetka Pes

Prst Čopič Za Pse Zob Pet Zobna Ščetka Oral Care Silikonski Pes Zobe Ščetka Za Čiščenje Zob Mačka Prst Zobna Ščetka Pes

€5.62 €3.93
Na zalogi
  • Pes Leglo Elementa Tip: Plenice
  • Številka Modela: Prst Čopič za Pse
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Iščete lažji način za čiščenje pasjih zob?Poglej ne dlje od naše odporne na obrabo prst čopič.Z učinkovito čiščenje in idealen za nego ustne votline izkušnje, ta ščetka zagotavlja tudi pomirja uho masaža za svoje kosmate prijatelje.

Specifikacija:

Teža: za 22,5 g

Velikost izdelka: o 14x2.5 cm/5.51x0.98 cm

Material: silikon

Seznam Vsebine:

3* Pet Prst Zobne Ščetke

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Revolucionarna Nadzor: boljši oprijem in boljši nadzor, medtem ko čiščenje vašega psa zob z našo edinstveno pes prst zobno ščetko.Zasnovan z anti-slip ročaj, prav tako preprečuje zdrsa, zaradi česar je lažje za čiščenje vašega ljubljenca zob in ohranijo svoje zdravje zob.

2.Prepričani Material: Izdelane z izjemno materiala za trajnost.Visokokakovostno silikonsko konstrukcija omogoča varno in okolju prijazno, hkrati pa so odporni na obrabo, in ne preprosto deformirana ali poškodovana.Plus, enostavna za čiščenje zasnova zagotavlja, brez težav čiščenje zob za svoje kosmate prijatelje.

3.Celovito Čiščenje: S svojo 180-stopinjsko okoliških krtačo glavo in mehke ščetine, naš Pes Prst zobna ščetka zagotavlja celovito odstranitev umazanije in ostanke iz vašega ljubljenca zob, izboljšanje ustne higiene in preprečuje slab zadah.

4.Idealen Ustno Higieno: Naš pes prst zobno ščetko lahko temeljito čiščenje zob naplavin in prodrejo globoko v vaš pes je usta, ki zagotavlja idealno za nego ustne votline izkušnje.To bo spodbujanje hišnega ljubljenčka ustno zdravje in preprečuje slab zadah.

5.Multi-Uporabo Udobje: vaš jjeza je zobe, tacami in ušesa, čistočo, medtem ko jim prijetna masaža z naš Pes zobno Ščetko.To orodje je idealen za majhne do velike pse in mačke, in lahko celo detangle brado in lase.Izkušnje naših večnamenska rešitev za vse vaše hišne je čiščenje potrebe.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *