Moja Košarica
  • Doma
  • Ustvarjalce
  • 12Pcs Umetnikov Mini Stojalo +3-Palčni X3 Palčni Mini Platno Nastavite Slikarstvo Otroci Obrti Diy Risanje mizica Stojalo za Šolo

12Pcs Umetnikov Mini Stojalo +3-Palčni X3 Palčni Mini Platno Nastavite Slikarstvo Otroci Obrti Diy Risanje mizica Stojalo za Šolo

€20.56
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Mala miniaturni lahek namizni A-frame umetnik stojalo easels.Easels so z snažan borovcev z naravni barvi lesa, in jih je mogoče zložiti ravno za enostavno shranjevanje.

Vsestranski, lahek in kompakten namizni stojalo, ki se prilagaja platno umetnosti do 3-palčni visoke funkcije in delovne slikarstvo stojalo ali elegantno stojalo zaslona.Ni skupščine, ki je potrebna, saj 3-palčni širok x 5 palcev visoko easels nagib nazaj, ko tretje etape je prilagojena nazaj.

Ti večkratno uporabo mini easels so kot nalašč za začetnike, študente, otroški učilnice, umetnosti stranke, in vino in slikarstvo, pouk z uporabo majhnih platna in plošče.Otroci radi slikarstvo na majhne platna in nato prikazuje svoje umetnine na teh mini easels.

Oni so kot nalašč za prikazovanje majhne slike, matted umetnine, uokvirjena fotografije, pisarniški predstavitve, dogodki poroka, ograde, urad znaki, trgovina znake, razglednice, in še več.Te drobne easels zagotavljajo edinstven in zabaven način za prikaz elementov.

Ustvarjanje in prikaz mini mojstrovine s tem skupaj stojalo & platno set

kot nalašč za likovne umetnosti, obrti, okrasitev domov, prikaz fotografij, vizitk, poroka, dekoracije in več

Mini 5 palčni stojalo je izdelano iz 100% lesa in je zelo lahek in prenosen

Mini Raztegne Platno je pre-napolniti, 7/16 palca debel in lepljenih lesenih nosilih palice

barva:Les barva

Material:les

Velikost:12,5 x 7.25 cm

Vsebina Paketa:

12 x Mini Stojalo

12 x platna

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *