Moja Košarica
  • Doma
  • Peresa, Svinčniki & Pisanje Dobave
  • Pastelnih Gel Peresa Srčkan Estetske Označevalniki Pastelnih Barvah, Peresa Nastavite Označevalniki Ne Krvavijo Nemoteno Pisanje Peresa Za Journaling

Pastelnih Gel Peresa Srčkan Estetske Označevalniki Pastelnih Barvah, Peresa Nastavite Označevalniki Ne Krvavijo Nemoteno Pisanje Peresa Za Journaling

€9.76 €4.88
Na zalogi
  • Gel Pisalo je Črnilo Funkcija: Bleščice
  • Vrsta: Gel Pisalo
  • Uporaba: Urad & Šoli Pero
  • Gel Pisalo je Tip Črnila: Gel Črnila
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Izbrisljivi Ali Ne: No
  • Številka Modela: Bleščice Gel Peresa
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Naši visoki sijaj pastelnih peresa so kot nalašč označevalniki za vse vaše pisanje potrebe.S eleganten in preprost videz, ti peresa so super za najstnike in vsakdo, ki ljubi, da bi svoje zapiske izstopajo.Pero telesa zagotavlja udoben oprijem za dalj časa.Pripravite se na izkušnje radosti pisni obliki z naše Pastelnih Označevalniki.

Specifikacija:

Ime: najbolj bleščečih flash pero

Teža: 289/99/74 g

Polnjenje: 48/36/24/12

Tip: [zamenljivim vložkom type]

Seznam Vsebine:

Pastelnih Označevalnik Set x 1

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neskončne Možnosti: Z našimi nastavite pastelnih peresa, lahko raziskujejo različne barve in učinke, ki bo ustrezala vašo ustvarjalnost.Ali potrebujete bleščice peresa za sparkly dotik ali visoki sijaj pastelni svinčniki za mehek videz, dobili smo vam pokrita!Uživali nemoteno in dolgotrajno kritja, ki bo prinesel svoje umetnosti do življenja.

2.Ergonomska Oblika: pero telo sprejme ergonomska oblika, ki je udoben, da pridržite in ne enostavno utrujenost.Uživali nemoteno pisanje izkušnje s temi pastelnih peresa.

3.Lahkotno Izraz: visoko kakovostni vodni osnovi črnila v naši pastelnih peresa omogoča gladko in enostavno pisanje na kateri koli površini.Svetle in žive barve so dolgotrajno in ne zbledi ali umazanijo.Jasno napolnim znamke, bi bilo enostavno za spremljanje količine črnila.Izraziti sebe, brez truda s te pisane peresa.

4.Priročno Uporabo: Drsenje v stilu s temi pastelnih peresa, ki so oblikovana tako, da se tesno v svojo roko in omogočajo udobno uporabo za daljše obdobje.Svoje lahke graditi jih naredi enostaven za prevoz, kot nalašč za uporabo v pisarni, v razredu, ali on-the-go.

5.Visoko Stroškovno učinkovitost: Prepustite v izjemnih pisanje udobje z našo pastelnih peresa.Uživajte visoko-kakovostno pisanje izkušnje z živahen in dolgotrajen barve, ki ne zbledi.Kot nalašč za najstnike, otroci in prijatelji, to stroškovno učinkovit izdelek je velik dar, da ne bo prekinil banke.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *