Moja Košarica
  • Doma
  • Desk Dodatkov In Organizator
  • Srčkan Svinčnik Imetnik Raketo Svinčnik Skodelica Z Astronavt Nalepke Svinčnik Imetnik Visoke Zmogljivosti Za Ličenje Čopič Za Pisanje Krtačo

Srčkan Svinčnik Imetnik Raketo Svinčnik Skodelica Z Astronavt Nalepke Svinčnik Imetnik Visoke Zmogljivosti Za Ličenje Čopič Za Pisanje Krtačo

€1.23 €0.49
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: pero, držalo
  • Vrsta: Pero Imetnikom
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Imejte desk organizirano in stilsko s tem raketa pero na držalo.Ima veliko notranjo sposobnost, da shranite pisala, barvice, škarje, in druge tiskovine elementi.Osnova je stabilen in ni enostavno, da za izvoz, in na vrhu je a škarje za shranjevanje asistent za lažji dostop.Videz je varno in nemoteno.Prav tako lahko okrasite vaš raketni pero, držalo z ustvarjalno nalepke, da bi bilo bolj zabavno.To je veliko darilo za otroke in odrasle, ki imajo radi prostora in rakete.

Značilnosti:

Teža izdelka: 65g

Velikost izdelka: 10*10.5*7 cm/3.9*4.1*2.7 v

Izdelek material: PP

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

raketni svinčnik imetnik*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Velik Prostor Design: Kljub svoje kompaktne oblike, to pero, držalo lahko sprejme veliko pisala in druge pisarniške potrebščine.To je velik uporabo prostora, ki vam omogoča, da izkoristite svojo mizo področju.

2.Ni Enostavno, Da Izpisa: To pero, držalo ponaša odebeljeno dno in stabilizator znanja, ki daje trdno in stabilno obliko.Ker to, to lahko drži pisala, varno in lepo na vaši mizi.

3.Škarje za Shranjevanje Pomočnik: S to pero, držalo, lahko shranite ne samo, da tvoje pisanje orodja, ampak tudi svojo lepoto orodja, orodja za rezanje, merjenje orodja in elastik.To vam zagotavlja priročen način za dostop do vašega osnove.

4.Ne bo Nič Prsti: pero držalo je fino brušenje proces, ki omogoča nemoteno in varno na dotik.To je zaobljene vogale, da se prepreči praske prsti ali namizja.

5.Raketni in Astronavt Nalepke: To pero, držalo vključuje pisane nalepke, ki jih lahko držijo na vaše imetnik pero in ustvarite svojo zgodbo raketni in astronavt.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *