Moja Košarica
  • Doma
  • Drugi Šport In Zabava
  • Risanka Plavati, Usposabljanje Očala Srčkan HD Nepremočljiva Plavati Očal Za Dekleta In Fante Z Nastavljivo Silikonski Trak Plavanje Helper

Risanka Plavati, Usposabljanje Očala Srčkan HD Nepremočljiva Plavati Očal Za Dekleta In Fante Z Nastavljivo Silikonski Trak Plavanje Helper

€5.21 €1.77
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Z udobno prilegajo, ki je nikoli ni preveč tesen, te očala zagotavljajo jasne vizije in trajno zaščito za oči, kot nihče drug par.

Izdelek material: silikon, PC

Velikost izdelka: 15,5 x 5.5/6.10 x 2.16 v

Seznam Izdelkov:

Plavalna očala x 1pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Oči Obrambo: Featuring anti-leak funkcije, ki jih ponujajo topel fit, medtem ko vodenje vodo ven.Poleg tega, da se prepreči draženje oči tako, da blokira vlago iz prodorne oči zaščitnik.

2.Močno silikonski: Ni enostavno, da bi prekinil z trganje in vzdržljiv material, te očala zagotavljajo varnost silikona za vašega otroka oči.Svoje močne žilavost jih naredi za enkratno uporabo za dolgotrajno zaščito.

3.Ustreza obraz: prilagodljive fit naših otrok, plavanje očala, ki je kot nalašč za vsako obliko obraza, zagotavljanje a udobno prilegajo, ki preprečuje, da bi voda draženje in puščanja.

4.Okrepljeno Podvodni Jasnost: Opremljena z jasno poenostavljeno leče, ti otrok, plavanje očala zagotoviti jasen pogled in zmanjša pretok vode vpliva.Vaši otroci bodo uživali izboljšano udobje, medtem ko se plavati.

5.Prilagojeno Udobje: nastavljiv očala traku je lahko prilagojena fit svojo glavo obod odlično, medtem ko je visoko elastična očala pasu zagotavlja udobno in snug pečat proti prepuščanje vode.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *