Moja Košarica
  • Doma
  • Varnost In Zaščita
  • 2X YX-C50L Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor High Power Audio Stereo Ojačevalnik Odbor 2X50W AMP Bass

2X YX-C50L Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor High Power Audio Stereo Ojačevalnik Odbor 2X50W AMP Bass

€17.67 €10.43
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

2X YX-C50L Bluetooth 5.0 Subwoofer Ojačevalnik Odbor High Power Audio Stereo Ojačevalnik Odbor 2X50W AMP Bass [High Quality], ki Ga sprejme baker DC priključek in ograja tipa terminala.To lahko zdrži velike trenutno, ni toplotno, nobene škode na žico.Brezplačno DC glavo vodi, ki je združljiv z vhodni vmesnik napajanja tega izdelka, tudi če ste dont imajo DC glavo tok ali baterijo, se lahko enostavno žično.

[HI-fi Stereo] Visoke kakovosti dvokanalni ojačevalnik odbor za HIFI glasbe.Z AUX in Bluetooth zvok načini vnosa, 2-v-1. 5.0 Bluetooth različica, prenos učinkovitost je višja, je prenos na daljavo je dlje.S filtrom induktor, zvok je krog in jasno.

[High Performance] ojačevalnik Razreda D IC, od tega ima zelo visok indeks parametrov.Napredno oscilator / PLL vezje uporablja več preklopne frekvence možnosti, da zavrnete SEM motenj.Z modulacijo frekvence lahko do 1.2 MHZ, in visoko moč izkrivljanja je manj kot 0,1%.To pomaga pri preprečevanju hrupa.

[Zaščito Mehanizem] naprave funkcija kratkega stika in toplotno zaščito, kot tudi prenapetosti, undervoltage in DC zaščita, da bi preprečile popoln neuspeh.V primeru preobremenitve, naprava poročil napake pogoj, da je procesor, da zavaruje pred poškodbami.

[Application] potenciometrom prilagodi glasnost z stikalo za enostavno uravnavanje glasnosti, zaradi česar je kot nalašč za DIY zvočniki.pogosto se uporabljajo v trgovini zbiranje, domači kino, kvadratni zvočniki, itd.zaradi svoje odlične uspešnosti in celovito stroškovno učinkovitost.

Število kanalov: levo in desno dvojno kanalov (stereo)

Model: xy-c50l

Prilagodljivi rog: 0W ~ 200W 4 ohm 8 ohm 16 ohm

Napajalna napetost: DC: 5 ~ 24 V (višje napetosti, večja izhodna moč)

Prenos na daljavo: 15m (brez zaščita)

Varstvo mehanizem: moč povratne povezave zaščito, kratkostična zaščita, self recovery pregreje zaščite

Barva: črna

Material: kovina + PCB

Velikost: 56x50x18MM

Vsebina Paketa:

2 x Ojačevalnik Odbor

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *