Moja Košarica
  • Doma
  • Fitnes & Body Building
  • Nova Prilagodljiva Opornica za Zapestje Palec Podporo Naramnicami za Artritis, Tendinitis Dihanje Palec Zaščitnik Stražar Ustreza Desno in Levo Roko

Nova Prilagodljiva Opornica za Zapestje Palec Podporo Naramnicami za Artritis, Tendinitis Dihanje Palec Zaščitnik Stražar Ustreza Desno in Levo Roko

€11.95 €7.17
Na zalogi
  • Starost: Nad 13
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Za odrasle
  • Številka Modela: S73
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Stabilna podpora: nastavljiv palca traku zagotavlja prilagojene fit, in lahek podporo, lahko v celoti izkoristiti preostali prsti, da preprosto popolno dnevne naloge.

Lajšanje bolečin: nastavljiva stiskanje stent lahko učinkovito zmanjša bolečino in vnetje, povzročeno s škodo.Veliko podporo stent se uporablja za zdravljenje artritisa, carpal tunnel, ponavljajoči se stres, poškodbe, izvin in zvin.

Visoka kakovost materialov: lahka in zračna, mehka in koži prijazno, hitro absorpcije, zapestja imejte suha in brez okusa, primerna za stalno uporabo, zmanjšanje zapestje bolečine, in ne vplivajo na aktivnosti.

Enostaven za uporabo: enostavno lahko vstanejo in se prilegajo vsaki traku zagotoviti prilagojene in trdno podporo za lajšanje bolečine.Nositi zaščitno opremo v dnevu, vztrajati gonilen, brez bolečin!Nosite vaš palec bolečine stati na noč kot zaščitnik podporo, stabilizacijo, popravilo in zaščito vašega palca med spanjem!

Najbolj primerne velikosti: primeren za leve in desne roke, ki je primerna za zapestje 15 cm obod h25cm (6 palcev h10 palcev).Prosim, vas prosimo, da nam sporočite, če potrebujete kakršno koli vprašanja pred ali po naročilu.

Članek Št.: S73

Telo material: 40% najlon, 45% poliester, 15% potapljanje materiala

Primerno šport: košarka kite tulec zaščito, prst zvin/premik/izpah/mouse strani/matere strani/kite tulec škode

Specifikacija: siva, barva kože

Slog: redno, nadgrajene

Package vsebino

1 prst in zapestje varovala

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *