Moja Košarica
  • Doma
  • Ekipni Športi
  • Sodnik Piščalka Glasno Pealess Sodnik Piščalka Nastavite Z Vrvica Za Opaljivanje Tega Športa Piščalke Za Sodnika Trenerje Usposabljanja Učiteljev Za Preživetje

Sodnik Piščalka Glasno Pealess Sodnik Piščalka Nastavite Z Vrvica Za Opaljivanje Tega Športa Piščalke Za Sodnika Trenerje Usposabljanja Učiteljev Za Preživetje

€4.13 €2.15
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Z varno in zdravo ABS surovin.Sodnik Zažvižgati je brez vonja in je varen za uporabo.Močno žilavost, ni enostavno, da bi prekinil, trden in debel.

Primerna za sodnike, trenerje, reševalce iz vode, usposabljanje, samoobrambe, šola, šport, tekmovanja, itd.

Specifikacija:

Ime izdelka: Piščalka Sodnika

Izdelek barva: nebeško Modra/Svetlo Črno/Temno Modra/Srebrna, Siva

Izdelek kombinacija: 1 piščalka+3 zobe zaščite+1 škatla za shranjevanje+1 vrvica za opaljivanje tega+1 strani vrv (privzeto kombinacija)

Velikost: približno 88 * 65 * 27 mm/3.5 * 2.6 * 1.1 palčni

Teža: približno 20 g

Seznam Vsebine:

1 * Piščalka Sodnika

3 * Toothguard

1 * škatla za Shranjevanje

1 * Vrvica za opaljivanje tega

1 * Nosilna vrv

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Debel Material,】 Uporabo varno in zdravo ABS surovin.Sodnik Zažvižgati je brez vonja in je varen za uporabo.Močno žilavost, ni enostavno, da bi prekinil, trden in debel.

2.【Zob Zaščitnik】Preprost design, enostaven za čiščenje.Opremljena z gumo zob patron, ki vaše zobe udobno.S krepko in svež glas.Trenerji Piščalka prihaja z vrvica za opaljivanje tega, da lahko visijo okoli roke ali vratu.

3.【Široko Aplikacije】Za dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, planinarjenje, backpacking, polje preživetje, kampiranje in druge stvari, Nogomet Piščal je izjemno uporabna in prilagodljiva.

4.【Lepe Izdelave】Šport Žvižg kit je lep različica, lepe izdelave in brez razpok.Izdelave je zelo v redu, boste ljubezen to.

5.【Odlično Darilo】Piščalke za Trenerje, se lahko daje kot darilo na očetovski Dan, noč Čarovnic, Božič, in ob drugih posebnih priložnostih, v vaše družine, prijatelje ali druge ljubljene.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *