Moja Košarica
  • Doma
  • Drugi Šport In Zabava
  • Zaščitna očala za Plavanje Plavanje Očala za Odrasle za Odrasle Anti-Fog Nepremočljiva Nastavljiv UV Zaščito Silikona, Plavanje Očala Z

Zaščitna očala za Plavanje Plavanje Očala za Odrasle za Odrasle Anti-Fog Nepremočljiva Nastavljiv UV Zaščito Silikona, Plavanje Očala Z

€14.24 €7.12
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Izkušnje plavanje, kot še nikoli prej z našo humanized design očala za odrasle.Z mehko silikonsko okvir in high definition leče, te očala zagotavljajo anti-fog konča in so bolj udobni kot redno plavanje očala.Pripravljen za plavanje izkušnje?Poglej ne dlje!

Specifikacija:

Ime: Ženska Očala, Plavanje

Objektiv Material: Polikarbonat

Okvir Trak: Silikon

Izdelek barva: bela

Velikost izdelka: približno 18 cm/7.09 v v dolžino

Seznam vsebine:

Ženska Očala, Plavanje *1

Nepremočljiva čepi*1 (par)

Sponka za nos*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neprimerljivo Jasnost Vizije: Priča kristalno jasno podvodno gledanje s temi ženska očala, plavanje, featuring vpliv odporne polikarbonatne leče.Z humanized design in nos kosov, uživajo visoko nepremočljiva uspešnosti, in zmanjša pritisk okoli oči.Ti plavanje očala so kot nalašč za različne obraz oblike.

2.Popolna Zaščita: Zagotavljanje bistvenih varnost za vaše oči, naše ženske, plavanje očala so opremljeni z prožen in mehak silikonski okvir, ki ne bo poškodoval nos ali pustiti oznake.To pomeni, da boste lahko uživali dodatno zaščito, ko plavanje ali morju, deskanje, s velikost, ki ustreza vsem udobno.

3.Odlično Vidljivost: Izkušnje kristalno jasno, plavanje s temi ženska očala!Z visoko ločljivostjo UV zaščito, glejte vode z ostrimi, žive podrobnosti - idealno za poletje, noč, ali v zaprtih plava.

4.Megla-Prosto Plavanje: Zagotoviti, plavanje nikoli dobili prekine z našo žensk očala.Naš napredni anti-fog tehnologija preprečuje rosenje, pomaga osredotočiti na plavanje pod vodo.

5.Prožno in Udobno: Naše ženske, plavanje očala funkcija je elastični trak, ki vam omogoča, da prilagodite dolžino, da se prilega vaši glavi popolnoma.Lahka zasnova jih naredi enostavno nositi za dlje časa, medtem ko je priročno sponko zagotavlja varno prileganje.Plus, so prenosne in kot nalašč za potovanje.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *