Moja Košarica
  • Doma
  • Lase Razširitve & Lasulje
  • Pixie Cut Človeških Las Bob Lasulje s Šiška Naravno, 100% Remy Las Lasulje Ne Čipke Brazilski Šiška Lasulje za Ženske Kratke Črne Blondinka

Pixie Cut Človeških Las Bob Lasulje s Šiška Naravno, 100% Remy Las Lasulje Ne Čipke Brazilski Šiška Lasulje za Ženske Kratke Črne Blondinka

€41.56 €18.70
Na zalogi
  • Material Razred: Remy Las
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: koda calla
  • Tekstura: RAVNE
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Značilnosti:

1. Visoko kakovostni material: 100% Brazilski real človeških las, puhasto in gosto lasuljo, brez vonja, brez pentlje.

2. Funkcije: To elf lasuljo lahko beljena, barvana, popravijo in zvit.To ne bo škoda vaših las, in si lahko ustvarite tudi različne pričeske, da bi si občutek za modo in novosti.

3. Visoka kakovost: To Brazilski Remy lasulja je bolj odporen na korozijo in visoko temperaturo preko obdelave.To je dobro prezračevanje uspešnosti in je ni enostavno, da deformira.

4. Velikost: V povprečju velika pokrov (20-22.5 cm, obod) je primerna za večino glavo velikosti/oblike, in prihaja z glavnikom in prilagoditev traku, ki se lahko navije, da določen položaj.

5. Uporablja priložnostih: primerna za modne revije, poroke, plesi, večerje, klubi, bari, potovanja, noč Čarovnic, obletnice, prireditve, itd.Enostaven za nošenje in vsestranski v različnih scenarijih!

Obvestilo

1.To je normalno, ko drobne dlačice so padle ven.To lahko nered v pošiljki, prosimo, glavnik, ko ga prejmete pred uporabo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *