Moja Košarica
  • Doma
  • Doma Dekor
  • Dekor Jingle Bell Okraski za novoletne jelke Podeželju Harmonijo Krava Zvonovi 3PCS Velikan Bronasto Cowbell Z Državo Slog Obrti Za

Dekor Jingle Bell Okraski za novoletne jelke Podeželju Harmonijo Krava Zvonovi 3PCS Velikan Bronasto Cowbell Z Državo Slog Obrti Za

€21.06 €10.53
Na zalogi
  • Material: Plastični
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Dodaj očarljivo dotaknite se, da je vaš Božični okraski z našo Letnik Božič Cowbells.Nežno trese te posebne grobo bronasto videz kovine, zvonci bodo navdušili otroci in odrasli.Vsak zvon ima majhne razlike, zaradi česar je edinstvena.Kot nalašč za dodajanje kmečko občutek, da vaše počitnice svečanosti.

Specifikacija:

Ime izdelka: krava zvonovi Božični dekor

Količina: 3

Seznam Izdelkov:

krava zvonovi x 1 komplet (3PCS)

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Edinstvena Država Slog: Ti krava zvonovi božični dekor značilno rjavo državi barve, ki ustvari pristen ambient za vaš dom.So prevlečene s plastjo iz medenine elegancija, ki krepi zlato barvo in jih naredi ogenj peče.

2.Nedotaknjene Tone: Nežno pretresite, da ustvarite čudovite, neokrnjene zvok, ki je melodične.Ti zvonovi zvok kot majhne zvonovi in dodate čar, da vaš dom, medtem ko so njihovi optimistično glasbo, ki je učinkovito v vožnje proč živali.

3.Posebni Material: Povzdignil vaš Božični dekor z našo Kravo Zvonovi Božični Dekor set.Narejena iz železa z grobo bronasto videz, vsak bell značilnosti edinstveno letnik design.Dekor jih s priloženim medenina jute vrv za kmečko in očarljivo vzdušje počitnice.

4.Ročno Obrt: Vsaka krava bell je posebej ročno izdelan z čista ročno tehnike, da ustvarite edinstven majhne razlike v vsak kos.Je namerno retro videz dodaja pridih nostalgije, da je vaš Božični dekor.

5.Veliko Chrismas Darila: Dodajanje dotikajte vintage pridih vaše počitnice dekoracije z našo Kravo Zvonovi Božični Dekor.Super darilo za podeželju ljubitelji, ti zvonovi prinesla praznično razvedriti navdušeni otroci, prijatelji in sošolci.Odlično Božična Darila za podeželsko počitniško vzdušje!

1 Ocene za ta izdelek

  • Author

    Naročenega artikla na fotografiji izgleda veliko bolje kot v živo enega, ki je prišel-barve zlata, ni na sliki, gradnja bell je prav tako so različne (kupola) in to je sirast, niz) Videti so, kot da so bili drugačni zvonovi od tiste, ki je bilo naloženo. Ne priporočam.

    Kupec - 2023-10-25

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *