Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Ravno rezanje Lesa Videl 13/22-palčni Mizar Strani Videl Vrtu Videl Orodje Dvojno Stranicami Crosscut Strani Videl, Drobnih Zob Čepov Videl Trdega lesa

Ravno rezanje Lesa Videl 13/22-palčni Mizar Strani Videl Vrtu Videl Orodje Dvojno Stranicami Crosscut Strani Videl, Drobnih Zob Čepov Videl Trdega lesa

€28.98 €20.28
Na zalogi
  • Postavka Vrsta: Agility Oprema
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Z poliranega lesa ročaj in trajne rezilo, ki je bil zasnovan za gladko rezanje, ta žaga je idealna za vse vaše DIY potrebe.

Skupna dolžina: 330 mm/za 12,9 v; 560mm/22in

Debelina: bila 0,67 mm/0.026 v

Videz: ravne videl

Videl glavo dolžina: 150mm/5.9 v; 250mm/9.84 v

Področje uporabe: tesarstvo, vrtnarjenje, gospodinjsko uporabo

Ročaj material: les

Uporablja videl rezilo tip: lesnoobdelovalnih

Specifikacija:

13-palčni kratko široko glavo dvostranski videl;

13-palčni kratek fino glavo dvostranski videl;

22-palčni long double-sided (obojestransko) videl (žaginega lista je odstranljiva);

22-palčni dolgo enostranski videl (žaginega lista je odstranljiva);

Seznam Izdelkov:

Lesna žaga*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Na voljo na obeh straneh: Naše dvostranski strani videl funkcije zobe na obeh straneh, ki omogoča za fino in grobo rezanje.Njen dvojni rob zagotavlja dvojno funkcijo, ki jo mora imeti orodje za vsako DIY ali projekt gradnje, kjer je natančnost je ključnega pomena.

2.Izboljšano Zmogljivost: Doseči hitrejše in učinkovitejše rezanje z našo dvostranski ročno žago.Njegova velika rezilo gladko kosi, s lesna, kovinska in PVC, ki natančno rezanje.

3.Ni enostavno, da bi prekinil: Z visoko trdoto in žilavost, naše dvostranski ročno žaga je narejen iz zanesljivih in več trajno visoko ogljikovega jekla.To ne bo prekinil enostavno in lahko ročaj koli rezanje nalogo z lahkoto.

4.Udobno Rokovanje: poljski leseni ročaj naše dvostranski strani videl, izdelani z ergonomsko strukturo, da se prilega dlani popolnoma prilega, zagotavljanje lažje delovanje in izboljšano udobje med uporabo.

5.Udoben Prevoz: Naše dvostranski ročno žaga je zasnovan za enostavno prevoz in skladiščenje.Ločljivih struktura se odlično prilega v katerokoli vreča, zaradi česar je idealen za kampiranje in druge dejavnosti na prostem.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *