Moja Košarica
  • Doma
  • Varnost In Zaščita
  • 20 Pack Hawaiian Cvet: Roœnate Vence Verige Tropskih Cvet Verige Kot Nalašč Dobrodošli Na Vaš Plaža, Bazen In Cocktail Party

20 Pack Hawaiian Cvet: Roœnate Vence Verige Tropskih Cvet Verige Kot Nalašč Dobrodošli Na Vaš Plaža, Bazen In Cocktail Party

€15.60 €9.36
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Havajih Vibes; kultura Havajih je ponosen, da dobrodošli ljudi, toplo

Cvet garland: vsak: roœnate vence je okrašena s celo paleto privlačno, mehko in svilnato umetno cvetje, zaradi česar je odličen pripomoček za moške in ženske enako

Tropskih barvah; seveda, vsak: roœnate vence, ki si zasluži to ime je svetlo, prijazno in pisane, in naša: roœnate vence so nobena izjema!So multi-barvne s svetle barve v rumeno, rdečo, oranžno, vijolično, zeleno in zeleno.

Stranka čas; kdo ne ljubim Luau?Naše: roœnate vence so kot nalašč kot dodatek k stranke vseh vrst, rojstne dneve, plaža in bazen stranke, prelivanje, glasbenih festivalih, karneval, bar in klub noči in še veliko več.

Kostum za stranke: Naše: roœnate vence so odličen pripomoček za svoje pisane Havajske srajce.Za hula ženske, jih združite s tradicionalno travo krilo.

Na otok raj, v: roœnate vence je že tradicionalno predstavila gostov ob prihodu in spremlja poljub na lice kot znak naklonjenosti in prijateljstva.Pomaga ustvariti tropski raj s smaragdno zeleno morje in bele peščene plaže, in piti koktajl!

Ena velikost ustreza vsem; vsak privede je pribl. 105 cm v obseg in so zato primerna za odrasle in otroke enako.

PHOTOREQUISITES; Ti: roœnate vence, ki so enako kot nalašč tako svetle, živahne fotografije stranka rekviziti.Kot nalašč za veliko stranko predstavlja in uživajte v zabavno fotografije.

Pozor: prepričajte se, da otroci, ki so nadzorovani, če ga uporabljate.

Barva:Barvno Fotografijo

Material:Poliester krpo

Velikost:105 cm

Vsebina Paketa:

20 x Hawaiian Cvet: roœnate vence Verige

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *