Moja Košarica
  • Doma
  • Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Keramične Prevleke Za Avtomobile Anti Scratch Hidrofobne Poljski Nano Čistilo Avto Nano Popravilo Spray Popravilo Praske Z Gobo In

Keramične Prevleke Za Avtomobile Anti Scratch Hidrofobne Poljski Nano Čistilo Avto Nano Popravilo Spray Popravilo Praske Z Gobo In

€8.78 €4.39
Na zalogi
  • Postavka Obsega: 50 ml
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Opis:

Naš Avto Osvetlitev Spray je enostaven za uporabo in deluje na nanopolymer ravni, da se izboljša sijaj in odsev.Hkrati ščiti vaš avtomobil pred škodljivimi delci.

Specifikacija:

Ime: Keramična Prevleka Kit

Neto vsebina: 30ml

Rok trajanja: tri leta

Shranjevanje poti: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Izdelek funkcija: avto prevleke, anti-scratch

Teža: 65g

Seznam Vsebine:

1*Premaz agent

1*Goba

1*Čiščenje krpo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Prihranek časa】Avto Prevleke Agent je najboljši partner avto, prihranek časa in denarja.Enostavno popravilo praske in ustvariti diamond-kot zaščitna prevleka, ki bo vaš avto videti nove mesecev!

2.【Močno Hydrophobicity】Avto Nano Keramična Prevleka Agent lahko izboljša samo-čiščenje in hydrophobicity barve površine.Tudi če umazanijo in druge madeže ponavadi držijo barve, ne skrbite o tem, kako je umazan.

3.【Izboljšanje Sijaja】Nano Premaz Agent zagotavlja vaš avto z zaščito pred škodljivimi delci.Ob istem času, je enostavna za uporabo in deluje na nanopolymer ravni, da se izboljša sijaj in odsev.

4.【Ščit za Vaš Avto】Pri zagotavljanju lep sijaj, ki ga lahko uporablja tudi kot tesnilnih mas, zagotoviti jasen zaščitni pokrov za vaše vozilo.Ta Avto Plating Remont Agent je najboljši hidrofobne avto spray tam!

5.【Dobili Zrcalni Sijaj】Keramično Prevleko, ki je visoko kakovostne avto lak, ki ne pusti za seboj črte ali ruševine, kot je pastozna vosek, daje vaš avto končni ogledalo konča.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *