Moja Košarica
  • Doma
  • Ekipni Športi
  • 1Set Šport Krivulja Zastranjivanje Nogometno Žogo Kicker Žogo, Primerni Za Zunanja Notranja Tekmo Igra Usposabljanje Z Žogo zračna Črpalka

1Set Šport Krivulja Zastranjivanje Nogometno Žogo Kicker Žogo, Primerni Za Zunanja Notranja Tekmo Igra Usposabljanje Z Žogo zračna Črpalka

€34.48 €20.68
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

1Set Šport Krivulja Zastranjivanje Nogometno Žogo Kicker Žogo, Primerni Za Zunanja Notranja Tekmo Igra Usposabljanje Z Žogo zračna Črpalka

1.Vzdržljiv in Prilagodljiv: Naša krivulja nogometno žogo je narejen iz težka, njegovo življenjsko dobo in sposobnost, da prenesejo intenzivno tekme na različnih površinah, kot so trava, pesek, ali betona.Uživajte v večnamenski delovanje te žogo, ki lahko ročaj vsako igralno okolje.

2.Močan Napadov: zastranjivanje nogomet ballfeatures močno sferične strukturo in stabilno center gravitacije, ki vam omogoča, da stavke z več moči in natančnosti.Dosledno notranji tlak zagotavlja stabilnost med žogo vrtenja, ki je enostaven za izdelavo ukrivljenih posnetkov.Njegovo znanstveno zasnovan poti izboljša aerodinamiko, ki omogočajo hitrejše hitrosti in daljše razdalje.

3.Izjemna Odzivnost: S svojo impresivno elastičnost in odličen zrakotesnost, nogomet igrača ponuja odlično žogo nadzor.Občutek za dotik in povratne informacije, kot prilagodljive gume mehur zagotavlja optimalno odzivnost ter dosledno porazdelitev pritiska.To omogoča natančno stavke in izboljšano splošno izkušnje igranja.

4.Revolucionarna Krivulje: Izdelane iz materiala premije, naše krivi kick žogo je mehka, gladka in obrabno odporni.S standardno premerom 20 cm, je primerna tudi za otroke in najstnike, stare od 5-15. Revolucionaren design omogoča igralcem, da ustvarite čudovite krivulje, dodajanje razburjenje in voh na njihovo igro.

5.Večjo Prepoznavnost: oko-lov oranžna in bela kombinacija ukana strel žogo, ne le dodaja, da svojega atraktivnega videza, ampak tudi povečuje prepoznavnost, zaradi česar je lažje slediti žogo med konkurenčno igrati.Stand ven na področju, in nikoli pozabiti na ukrepe s tem vizualno privlačen in zanimiv nogomet.

Barva:oranžna+bela

Material:Poliester

Vsebina Paketa:

1x Nogometno Žogo

1x Črpalka Zrak(Naključno slog, ne sprejemajo določeno)

1x Vrečko za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *