Moja Košarica

Mini Leseno Tablo Hrane Oznake Tablo Znaki 20PCS Majhne Večkratno uporabo Namizni Tablo Znaki Message Board Znaki Za

€21.77 €7.84
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Povzpeti vse priložnosti z našimi mini chalkboards.Varno in stabilno, prihajajo v različnih oblikah in so enostavna za prenašanje in shranjevanje.Kot nalašč za poroke, ti chalkboards tudi, da veliko darilo.

Specifikacija:

Ime: Mini Tablo Znak

Material: Les+PVC tablo furnir

Posamezno velikost: (pribl.)10*7.5*0.25 cm/3.94*2.95*0.1 cm

Individualno teža: (pribl.) 12.5 g

Seznam Vsebine:

Mala tabla*20

Nosilec*20

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močan in Vzdržljiv: Izdelane iz trajen in stabilen les, ti znaki se lahko obriše hitro čiščenje z vlažno krpo, zagotavlja dolgotrajno uporabo za vsako priložnost.

2.Razširite Vašo Domišljijo: Uživajte Vsestranski Oblike: 20 mini blackboards v pravokotne, valovite, in fancy mnogokotnikov.Izberite slog, ki temelji na vaše všeč in potrebe.Zapišete domiselne opombe z veliko prostora na teh mini blackboards.

3.Prenosna in Praktična: Naši mini tablo znaki so enostavno nosite s posamično pakirani, se prijavite in nadaljuje z zamenljivimi, zložljivo stojalo za preprečevanje poškodb med prevozom.Z velikostjo 10*7.5 cm, so ti znaki lahko priročno shranjeni v originalni škatli in se uporabljajo za kateri koli dogodek.

4.Področje Uporabe: Bo vaše posebne priložnosti izstopajo z večnamensko mini tablo prijavite.Kot nalašč za okrasitev bifeji, označevanje živil, prikazuje tabela številke, ali kot poroka logotipi in umestitve kartice.

5.Posebno Darilo: Povečujejo svojo ustvarjalnost s temi mini tablo znaki, kot nalašč za vse obrtne ljubimec, otrok, doma ljubimec, ali kdor išče praktičen in vsestranski dekoracijo.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *