Moja Košarica
  • Doma
  • ročna orodja
  • Klešče Extender Za 1/2 Palčni Pogon Breaker Palice Za Slepar Bar Vzvoda, Trmast

Klešče Extender Za 1/2 Palčni Pogon Breaker Palice Za Slepar Bar Vzvoda, Trmast

€29.35 €21.43
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: retemporel
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

[1/2 palčni Pogon Ali 21 MM Hex Drive]Naše ključa extender je združljiv z 1/2 palčni pogon ali 21 mm hex pogon.To ključa podaljšek adapter je super za strokovnjake.

[Oba Privijte & Odvijte Načine]Namenjeni za širjenje klešče z drugo ključa za ustvarjanje več vzvoda.Uporablja na različne klešče, da ublažijo ali privijte trmast zarjaveli matice in vijaki, ki se lahko odstranijo, bolj enostavno in prihranite trud.Spremembe privijte ali odvijte, morate samo, da ga na drugi strani ključa.

[Trpežne Jeklene Konstrukcije]Težka gradbena te univerzalne klešče za podaljšek adapter preprečuje vožnje od zdrs ali zaokrožajo.Toplotno obdelani jeklena konstrukcija naredi ključa razširitev močan in vzdržljiv.Utopno kovani telo ključa adapter.

[Rje Dokazilo Material]Toplotno obdelanega jekla, z zaščitno prevleko, ki preprečuje rjavenje.Te univerzalne klešče extender lahko veliko dela na zarjaveli matice in vijaki.Upira dnevno korozijo in izgubi sijaja.Trajno leta in leta uporabe.

[Super Ključa Extender Orodje]univerzalne klešče za podaljšek adapter lahko prihranili vaš čas in trud.Super za dodajanje več vzvoda, trmast matice in vijaki in za pridobivanje v težko dostopnih območjih.

barva: Črna

Material: Jeklo

Vsebina Paketa:

2 x Ključa Extender

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *