Moja Košarica
  • Doma
  • ročna orodja
  • Hardiron M22 X 2 Spirala Točke Tapnite, HSS prevleko iz Titana Spirala Točke Plug rezanje Navojev Tapnite M22 x 2.0

Hardiron M22 X 2 Spirala Točke Tapnite, HSS prevleko iz Titana Spirala Točke Plug rezanje Navojev Tapnite M22 x 2.0

€38.42
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: Hardiron
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Vrsta: Tapnite
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Nit Smer: Desno
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Meritve: Meritve.

Natančnost Razred: H2.

Rezanje Smeri: Desno Roko.

Tapnite Material: HSS 6542 (M2).

Paket Vključuje: 1PC Spirala Tapnite Točko

Spirala Točke tapnite, je rezalno orodje, ki se uporablja v kovinarstvu, da ustvarite notranjo niti v izvrtane luknje.To je tip vijak tapnite, ki je izdelana z naprednimi funkcijami in izboljšane karakteristike.

Kaj določa Spirala Točke tapnite poleg rednih pipe je svojo inovativno zasnovo in boljše delovanje zmogljivosti.To lahko vključi posebnih premazov, kot so titan nitridom (TiN) ali kobalta, da se poveča trdoto in zmanjševanje trenja med postopek rezanja.To pomeni daljšo življensko dobo orodja, boljše odvajanje odrezkov, in izboljšano kakovost navoja.

Poleg tega, Spiralna Točke pipe lahko funkcija spremenljivke helix zornih kotov, kar omogoča bolj učinkovito odvajanje odrezkov in zmanjša možnost čip zamašitev ali škodo na navoj.

Te napredne funkcije, da Spirala Točke tapnite zelo vsestranski in primeren za različne industrijske aplikacije, vključno z avtomobilska, letalska in vesoljska industrija, stroji in natančnost inženirstva.To se pogosto uporablja v proizvodnji vijaki, vijaki, matice, in druge navojne komponente.

V povzetek, Spirala Točke tapnite je rezalno orodje, ki združuje inovativno zasnovo, visoko kakovostnih materialov, in izboljšano delovanje funkcije.To je bistvenega pomena za ustvarjanje natančnih in zanesljivih notranjih niti v kovinska, ponuja izboljšano učinkovitost, trajnost in kakovost navoja v primerjavi s tradicionalnimi pipe.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *