Moja Košarica
  • Doma
  • Čevlji
  • Boot Vrečko Za Shranjevanje Z Zadrgo Prenosni Čevlji Žep Nepremočljiva Dustproof Prozorni Čevlji Za Zaščito Vrečko Gospodinjstvo, Potovanja, Shranjevanje

Boot Vrečko Za Shranjevanje Z Zadrgo Prenosni Čevlji Žep Nepremočljiva Dustproof Prozorni Čevlji Za Zaščito Vrečko Gospodinjstvo, Potovanja, Shranjevanje

€5.32 €3.61
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: PCWFKEF
  • Postavka Vrsta: Čevelj Komplet Za Nego
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Funkcija:

Visoka Kakovost : iz prahu-dokazilo in vodo odporen pvc tkanine , ki je enostaven, da vaši čevlji, stran od vlage in prahu.

Edinstven Design : Izvajanje ročaj in jasno obliko, ohranja vaš škornji v tip top formi in brez prahu in umazanije, da izpolnjujejo svoj potovanja ter vsakodnevno uporabo.

Enostaven Za Uporabo : Zadrgo design omogoča enostavno zapreti in odpreti in voditi vaš čevlji ločeno od oblačil.

Enostaven Za Potovanja : Ročaj design omogoča enostavno vzeti, si lahko kjerkoli, tako kot vam je všeč.Da bo vaše potovanje bolj enostavno in udobno.

Multi-Namen : Ne le za potovanja, tudi lepo doma organizacija orodje, da imajo vaše škornji sezone.Kaj?s več, uporablja se lahko v vaše potovanje, poslovno potovanje, kampiranje, telovadba vaja, ročaj na vrhu, lahko obesite ali preprosto vzamete v telovadnici, dihanje očesa, ki ponuja boljše stanje za vaš škornji.Specifikacija:

Barva: črna in bela

Material: PVC Očesa

Velikost:S:28x28x20cm/11.02x11.02x7.87inch

L:48x28x20cm/19.68x11.02x7.87inch

Uporaba: shranjevanje jesen in zimo, dolgo čevlji kratek čevlji Paketu:1PCS x boot vrečko za shranjevanje Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *