Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelkov Za Tiskanje
  • Kartico Ovojnice Srčkan voščilnico Sredstev 24pcs se Odpre, Ko Kartic College Zavezuje, Univerza Darila Diplomi College Hči Sina

Kartico Ovojnice Srčkan voščilnico Sredstev 24pcs se Odpre, Ko Kartic College Zavezuje, Univerza Darila Diplomi College Hči Sina

€23.54 €8.48
Na zalogi
  • Številka Modela: OKVIR
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Presenetite svoje najdražje s Odpre, Ko Črke - čudovit in trajen ovojnice v lepe oblike!Kot nalašč za Valentinovo darilo ali za diplomante, ki jih lahko izvede kadarkoli za topla trenutke.

Specifikacija:

Material: papir

Velikost: 15.2*10.2 cm

Seznam Izdelkov:

Odprite Ko Ovojnice*24pcs

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dolgotrajna Uporaba: Uživajte udobje, ki ti Odpre, Ko Ovojnice izdelane iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo, da so trmast in se ne poškodujete.Uporablja se lahko za dolgo časa.

2.Cute Design: Izpolnite podatke in slike, da izrazite svoje želje v ljubek in ustvarjalen način.Odprte Ko Ovojnice za Kolegij Študent, ki imajo različne sloge za obleko vsako priložnost.

3.Super darilo: Podarite iskreno darilo za vse priložnosti - valentinov Dan, upokojitev, rojstni dan, počitnice, ali diplomi.Hranite vaše ljubljene blizu in povezan s temi voščilnico Ovojnice.

4.Priročno za Prevoz: Z Odprto, Ko Črki " majhen in prenosen velikosti, lahko z lahkoto prilegajo v vašem žepu ali torbi, česar so idealna za uporabo kadarkoli in kjerkoli.

5.Primerna za Številne Priložnosti: Presenetite svoje najbližje z našo vsestranski Kartico Ovojnice.Z edinstveno modelov, jih uporabiti kot vabila, Valentinovo predstavlja diplomi spominki, ali črk.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *