Moja Košarica
  • Doma
  • Stavbe In Gradnje Igrače
  • Polno Kovinsko Startable Parni Motor Model K-005 Velik Kotel Model z Kotel in Alkohola Lučka Retro Fizika Preizkus Igrače darilo

Polno Kovinsko Startable Parni Motor Model K-005 Velik Kotel Model z Kotel in Alkohola Lučka Retro Fizika Preizkus Igrače darilo

€255.55 €122.66
Na zalogi
  • Številka Modela: Kotel Model
  • Tema: Vozilo
  • uporablja spol: Nevtralno
  • Vrsta: Parni Motor Modela
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Spol: Fantje
  • Opozorilo: K-005 Parni motor
  • Priporočamo, Starost: 14+y
  • Preizkus tip: Fizikalne igrače
  • Material: Kovine
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

modname=ckeditor

Polno Kovinsko Startable Parni Motor Modela Motorja z Retro Ogrevanje Kotla K-005 Velik Kotel Model

Na svetu prvi parni motor je bil ustvarjen v starogrški matematik Aleksandriji (Junak iz Aleksandrije) izumili v 1. stoletju našega štetja (Aeolipile), to je prototip parni motor.

O 1679 francoski fizik Po opazovanju, da pare pobegnil iz svoje lonec, delovni model prvi parni stroj je bil narejen.Sodobne Samuel Moran tudi predlagano idejo parni motor.

1698 In Thomas 1712 · So zgodnje industrijske parni motorji in se svoje prispevke k oblikovanju parnih strojev.

Prvi na svetu praktično pare razpršilnik vode, narejene v saphus

Newcomen in njegov pomočnik Cali izumil parni motor atmosferski v 1705to pogona neodvisno črpalko, ki se imenuje Newcomen atmosferski parni motor.

Z uporabo znanstvene teorije, problem ta parni motor je bil postopoma odkrili.V 1765, parni motor z kondenzatorja, ki je ločen od sten cilindrov je izumil, in leta 1769, to je patentiral Britanije.Od 1765 do 1790, je pripravila vrsto izumov, kot so ločeni sistemi, toplotna izolacija plast zunaj valja, olje za mazanje bata, planetnega gonila, vzporedno motion povezanost mehanizem, , plin ventil, merilcem tlaka in tako naprej, kar je povečalo učinkovitost parni motor za več kot 3 krat večji od prvotnega newdoor motorja, in končno je izumil industrijske parni motor.

Watt je ustvarjalno delo opravil parni motor hitro razvijati.Naredil je originalno opremo, ki je lahko le nosijo vodo postane parni motor, ki se lahko široko uporablja, in so toplotno učinkovitost parnega stroja, množenje in poraba premoga močno zmanjšala.Tako Watt je izboljševalec parnega stroja.K005 je miniaturni startable parni motor model H59 Medenine in 6061 iz aluminija zlitine.Aluminij Zlitine kotel z varnostni ventil , Medenina cilindra in bata , Aluminij zlitine osnovno ploščo.Vgrajeno parno postajo je zasnovan znotraj baze.Po dodajanju vode v kotel, da se lahko ogreva z alkoholom.Parni motor v kotel je predstavil na eni strani, parne mainboard skozi bazo.Cilinder sprejme valj swing strukturo, in ročične gredi vrti pogon bata in cilindra montaža za swing levo in desno.Glavni podporni okvir je opremljen z vnosom luknjo in izpušnih luknjo.Cilinder gugalnice na položaj vnos luknjo.Pare v kotlu vstopi v valj skozi cevi znanja, potisnete bat naprej, znano kot delaš delo.Ročične gredi priključen na vrhu bata je istočasno obrnili za bat.Vztrajnost vztrajnik traja zrak luknjo cilindra stran od vstopnih luknjo glavni nosilec, tako da se tlak v valju se je izgubila in bata ustavi gibljejo naprej.Še naprej vrtenje, in zraka luknje na valj, ki je vložena v položaj glavni nosilec vent luknjo.Bata se vrti z ročične gredi, bata umakne, in pare v valj, ki je bil zaključen ob istem času.Če boste še naprej vrtenja cilindra, se začne naslednji cikel znova in znova.

Značilnosti:

.Celotnega stroja je narejena iz zlitine aluminija in medenine materiala, CNC rezanje in poliranje, motne barve oksidacije, trajna sprememba barve.

.V prvem razredu tehnologijo obdelave prinaša odlične uspešnosti in high-end mehanski model izkušenj.To je obrt s tako teksturo in lepoto.

.Parni kotel je izdelan iz aluminija zlitine trdna palice.Debelina sten kotla je 3,5 mm na eno stran, ki je varna in močna.Eno vode dodatek z dvojno alkohola svetilke lahko stalno zagotavlja paro za približno 20 minut, da posreduje energijo za vaš model.Na vrhu je opremljen z varnostni ventil zagotavlja varno obratovanje.

.Ta izdelek je primeren za mehanski model navdušence.Lahko se uporablja kot namizno obrt model ali kot znanstvene in izobraževalne eksperimentalno poučevanje pomoči za negovanje hands-on in inovativne sposobnosti.Uporablja se lahko tudi kot ustvarjalno darilo za sorodnike in prijatelje.

.Kako Uporabljati: Postavite model na vodoravni mizi, odvijte ventil (polnjenje vode vijak pokrov) na kotel in dodajte vodo.Upoštevajte, da lahko dodate le 2/3 zmogljivosti.Dodajanje alkohola alkohol, žarnica za 2/3 zmogljivosti, dal baker kritje v stenj, postavite dva alkohola svetilke v dveh okovi žarnic pod kotel, lahka, alkohol, svetilke, toplote in kotla.Po ogrevanja kotlovne vode do vrelišča, pa vztrajnik z roko za pomoč start in pralni lahko zaženete.

.Opomba: stroj je prepovedano, da se posuši brez vode, in to je prepovedano, da dotaknite se ogrevajo deli stroja, da bi preprečili opekline.Otroci naj ga uporabljajo pod nadzorom odraslih.

Specifikacije:

.Barva: Kot Prikazano

.Material: Kovina

.Izdelek Dimenzije: 20 x 10 x 10,5 cm

.Teža izdelka: 1100g

.Paket Dimenzije: 25 x 15 x 15 cm

.Package Teža: 1500g

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *