Moja Košarica
  • Doma
  • Dom Za Shranjevanje & Organizacije
  • Klimatska Naprava Daljinsko Držalo Univerzalno Belo Steno Nameščenih Polje Shranjevanje Daljinski Upravljalnik Imetnik Telefona Polnjenje Nosilec Nosilec

Klimatska Naprava Daljinsko Držalo Univerzalno Belo Steno Nameščenih Polje Shranjevanje Daljinski Upravljalnik Imetnik Telefona Polnjenje Nosilec Nosilec

€4.16 €2.79
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: YOWEI
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

1. Shranjevanje čeden: daljinski upravljalnik škatla za shranjevanje vam ponuja idealna rešitev za lepo shranjevanje vseh daljinski upravljalniki, ki ne samo, da naredi vaše namizje čisto in urejeno, temveč tudi prihrani prostor.

2. Poenostaviti kompleksnost: daljinski upravljalnik škatla za shranjevanje je več neodvisnih področjih, ki lahko zlahka razlikovati različne daljinski nadzor, da bi se izognili težave iščejo daljinski upravljalniki, ko je gledal TV in gledanje filmov.

3. Zagotovljena kakovost: skladiščenje okvir je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, vzdržljiv in enostaven za čiščenje.Modi in jedrnato design, zaradi česar je popoln dodatek za vaš dom ali pisarno.

4. Praktične design: to vključuje shranjevanje in lepoto, in lahko dajo v vsakem kotu dnevna soba, spalnica in v pisarni.Lahko ne samo pomagajo shranjujte daljinski upravljalnik, vendar se uporablja tudi kot dekoracijo za izboljšanje kakovosti življenja.

5. Širok spekter uporabe: ta daljinski upravljalnik škatla za shranjevanje ni primeren le za skladiščenje, daljinski upravljalnik, vendar primerna tudi za shranjevanje mobilnih telefonov, očala, pisala in druge manjše predmete, s široko paleto aplikacij.

Material: Plastika

Velikost:Kot prikazano

Barva: transparenten, črna, rjava

Uporaba: home office

Paket vključuje:

1* škatla za shranjevanje

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *