Moja Košarica
  • Doma
  • Zunanja Razsvetljava
  • 2 Paket 12 LED Sončne Luči Novih Nadgrajeno Firefly Poti Luči Vladala Z Vetrom Za zunanje Dvorišče

2 Paket 12 LED Sončne Luči Novih Nadgrajeno Firefly Poti Luči Vladala Z Vetrom Za zunanje Dvorišče

€19.00 €10.83
Na zalogi
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

[Sončni Pogon Firefly Luči ] Izkušenj najbolj edinstvenih sončne okrasnih luči na trgu.Prožno in mehko veje posnemajo nežno vladala kresnice, vzgoja za življenje mesmerizing ples svetlobe v temi.Ustvariti privlačno in romantično vzdušje z našo prostem sončne vrtne luči.

[Novo Nadgrajeno na Sončni Vrt Light]Nove nadgrajeno luči, featuring specializiranih žica, iz železa in težkih žarnica znanja, trmast žarnica znanja doda nov zagon, zaradi česar je bolj realistična imitacija nežno vladala pravi kresnice.Kot nalašč prostem luči za dvorišče.

[Enostaven za Uporabo, na Sončni Pogon]Naše firefly luči so brez težav in ne potrebujejo kablov ali svečke.Preprosto rastlin njih v vašem vrtu, in bodo črpa energijo iz sončne celice za osvetlitev okolice.Navdušili v prijeten ambient kresnice trenil v vašem dvorišču.

[Visoko Kakovostnega Materiala] vključuje 2 paketi 6 firefly LED žarnice, 1 Solar Znanja.IP65 vodotesen, odporna na dež, sneg, in izpostavljenosti soncu.Lučke za polnjenje za 4-6 ur, pod sončno svetlobo in sijaj za 8-10 ur.Pazi, kot te solarne prostem firefly luči milino ples in oddaja na vašem vrtu.

[Popoln Vrt Dekoracijo ] Preoblikovati svoj dom in vrt, v privlačno spektakel vsako noč s te nepremočljiva sončne luči.Lepoto vaše dvorišče z očarljivo kresnice.Ti sončni pogon firefly luči so kot nalašč za okrasitev terase, dvorišča, zelenice, pločnikih, in so kot nalašč za različne priložnosti, kot so noč Čarovnic, Božič, poroke, Novo Leto praznovanja, zabave in več.

Barva:Bela

Material:ABS+nerjavečega jekla

Velikost:Skupna dolžina: približno 73 cm

Vsebina Paketa:

2 x Kresnice, lučka

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *