Moja Košarica
  • Doma
  • Pisarniško Pohištvo
  • Laptop Posteljo Tabela Non-Slip Zložljiva Kroga Stoji Desk Notebook Stand Branje Imetnik Prenosni Nosilec Za Raztegljiv Kavč Kavč Tla, Pisanje

Laptop Posteljo Tabela Non-Slip Zložljiva Kroga Stoji Desk Notebook Stand Branje Imetnik Prenosni Nosilec Za Raztegljiv Kavč Kavč Tla, Pisanje

€92.76 €37.11
Na zalogi
  • Ime: laptop posteljo tabela
  • Zložen: No
  • Oblika: Pravokotne
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • velikost: 60x40x28cm
  • Dropshipping: Podpora
  • Posebno Rabo: Računalniški Mizi
  • Material: Lesena, Gostota odbor
  • Slog: Laptop Mizo
  • Vzorec: Trdna
  • Številka Modela: laptop posteljo tabela
  • Vrsta: Šolsko Pohištvo
  • Splošne Rabe: Komercialni Pohištvo
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Laptop Posteljo Tabela Non-Slip Zložljiva Kroga Stoji Desk Notebook Stand Branje Imetnik Prenosni Nosilec Za Raztegljiv Kavč Kavč Tla, Pisanje

Bullet Točk: 1.Ergonomska Rob: Naš laptop postelja miza je izdelana z ukrivljeno ergonomska rob, ki omogoča udoben občutek med uporabo.Njegova čvrsta in stabilna konstrukcija zagotavlja naprava ostane varno in varno.W-oblikovane noge so non-slip in zložljive za prenašanje, medtem ko režo za kartico ima svoj telefon ali pa z objavo, da bi povečali produktivnost.

2.Trpežne in Zanesljive: Oblikovana z snažan aluminij zlitine cev noge in masivnega lesa odbor vrhu, ta laptop posteljo tabela zagotavlja varnost in varstvo okolja.Svoje praske in toplotno odpornih površin, skupaj s trajno smodnik, prevlečeni konča, bi bilo zanesljivo in dolgotrajno dodatek za delo ali aktivnosti v prostem času.

3.Enostavno: Naš laptop postelja miza se ponaša zložljivi design in lahke konstrukcije, tako da je enostaven za shranjevanje in transport.Idealen za uporabo na posteljo, kavč, ali v prostem avanture, ta tabela zagotavlja stabilno in udobno površin za vaš prenosnik, ki vam omogoča delu ali igri, kjer koli ste.

4.Prilagodljive Funkcije: Naš laptop postelja miza je zasnovan tako, da izpolnjujejo vse vaše potrebe.Ta vsestranski kos ne služi le kot laptop mizo, vendar se lahko uporablja tudi kot mizi zajtrk, prebiranje tabele, TV pladenj, mizo tablete, imetnika, in še več.Objem udobje, kot še nikoli prej.

5.Uporabno Darilo: Bi idealno udobje za svoje življenje, s tem prenosnik posteljo tabelo, ki služi tudi kot delovno mizo, zajtrk pladenj, branje stati, in igra postaja.Odlično darilo počitnice za vašo družino in prijatelji na noč Čarovnic, Božič, Leto, ali katere koli druge posebne priložnosti.

Specifikacije:

Ime: laptop posteljo tabela

Material: Gostota odbor

Barve: modra, roza, zelena, rumena zrna lesa, črna zrna lesa, bela zrna lesa

Velikost izdelka: o 60x40x28cm/23.62x15.75x11.02 cm

Področje uporabe: Doma, skupinska, na prostem

Seznam Vsebine:

1 pc, laptop posteljo tabela

Načini plačila:

· Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in prosimo, da se usede v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

· Sd-metek.si bo preverila vaše plačilo v 24 urah in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

· Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Sd-metek.si.

· Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma, ali mediacijo, se obdelajo takoj in ponavadi traja 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

· Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro zapakirane pred odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

· Teža paketov preko navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

· Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo več, v nekaterih oddaljenih območjih.

· Izbirate lahko med hitra dostava metodo, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

· Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo hvaležen.

· Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *