Moja Košarica
  • Doma
  • Avto Pranje In Vzdrževanje
  • Avto Steklo Olje Film Odstranjevanje Steklo Čistilo Za Auto Vetrobransko steklo Prilepite Auto Glass Film Premaz Agent Nepremočljiva Rainproof Anti-fog

Avto Steklo Olje Film Odstranjevanje Steklo Čistilo Za Auto Vetrobransko steklo Prilepite Auto Glass Film Premaz Agent Nepremočljiva Rainproof Anti-fog

€13.65 €6.82
Na zalogi
  • Postavka Obsega: Odstranjevalec
  • Posebne Funkcije: Olje Madež Jasno Smetane
  • Element Teža: 110g
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Številka Modela: Avto Steklo Olje Film Čistilec
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Bullet Točk:

1. Izdelki iz Fine Kakovosti: Ta avto je steklo olje film cleaner je nežen in nikoli ne boli, steklo, učinkovito razreševanje problema nenormalen hrup metlice in vam daje jasno vizijo.

2. Večnamensko Oblikovanje: To čistilo ne samo čisti in popravila olje film na vaš avto stekla, ampak tudi oblike vodotesno zaščitno plast, ki izboljša vaše varne vožnje in daje svoj kozarec nov videz.

3. Uporabite Preprosto: Ni potrebe, da se obrišite in nazaj, samo uporabljati kremo na gobo, pranje in suho brisačo, in uživajo v vodnih čiščenje stekla.Prinesel bo vaše življenje bolj priročno.

4. Ext ensive Uporaba: Ta izdelek lahko učinkovito odstranite olje film, dež znamke, umazanijo, premaz znamke, lepila, spray barve in vode obeležuje od vaš avto steklo, zaradi česar je jasno in sijoče.Primeren je za vse vrste steklenih površin, kot so vetrobranska stekla, okna, ogledala in luči.

5. Enostavno: S to prenosno in prihranek prostora avto steklo olje film čistilo, lahko enostavno odstranite umazanijo in mast od vaše vetrobransko steklo.To je 100 ml lahek in enostaven za prevoz.Auto Glass Film Odstranitev Prilepite je nežno in učinkovito

način za odstranjevanje starih ali neželene film iz vašega avtomobila windows.Pomaga vam ohraniti jasne vizije in varne vožnje.Velja samo za lepljenje, počakajte 10 minut, nato operite in suho brisačo.Deluje na širok spekter uporabe, kot so obarvan , motnega, ali dekorativne folije. 100 ml plastenki.

Specifikacija:

1. Ime: Avtomobilska Stekla Oljni Film Odstranjevalec

2. Neto vsebina: 100 ml

3. Rok trajanja: tri leta

4. Glavne sestavine: multi-površinsko aktivna, brusni delci, penetranti, vodo

5. Barva: mlečno bela

6. Gostota: 1.3-1.4

7. Je to vnetljivih snovi: št.

Previdnostni ukrepi :

Ne uporabljajte blizu požara vir, shranjujte v zračen in hladen prostor pod 50°C, izogibajte se neposredni sončni svetlobi in hraniti izven dosega otrok: Če ste po nesreči priti v oči ali pijačo, se z napako, prosimo, sperite z vodo za 10 minut in takoj poiščite zdravniško pomoč.

Seznam Vsebine:

1 xAutomotive Steklo Olje Film, Odstranjevalec

Opomba:

1. Prosimo, sprejmite, da je barvna razlika v izdelek zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov.

2. Na velikost izdelka je strpnost zaradi roko meritev.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *