Moja Košarica
  • Doma
  • Nakit In Oprema
  • Udobje Pliš Plišaste Živali Kosti Keychain Ustvarjalne Risanka Kawaii Nekaj Soft Obesek Kitajska Lepe Bele Plišastih Accessor Keyring

Udobje Pliš Plišaste Živali Kosti Keychain Ustvarjalne Risanka Kawaii Nekaj Soft Obesek Kitajska Lepe Bele Plišastih Accessor Keyring

€0.52 €0.36
Na zalogi
  • Blagovna Znamka: KvJJL
  • Kovine Tipa: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Udobje Pliš Plišaste Živali Kosti Keychain Ustvarjalne Risanka Kawaii Nekaj Soft Obesek Kitajska Lepe Bele Plišastih Accessor Keyring

Opis:

1. Mehko na dotik: Ta plišastih kosti obeskom za ključe obesek je izdelan iz visoko kakovostnih plišastih materiala, mehko in prijetno na dotik, prijazno do kože, in ne povzročajo alergij.

2. Kreativna zasnova: oblikovanje kosti obliko, ki je inovativna in zanimiva.To ni samo praktično ključnih verige, pa tudi se lahko uporablja kot okrasni obesek.Ne more samo izboljšati zabavno življenje, ampak tudi kažejo, osebne edinstven okus.

3. Mobilni telefon-vrečko dekoracijo: načrt to obesek vam omogoča, da visi na vse slamnik, torbici, nahrbtniku, mobilni telefon ali ključ, za dodajanje v modi in lep elementov.

4. Odlično darilo: svojo odlično videz in praktična funkcija je odlično darilo za prijatelje, sorodnike, ali samega sebe, še posebej primerna za hišne ljubitelji, moda ljudi in življenja ljubitelje umetnosti.

5. Močna trajnost: To plišastih kosti obeskom za ključe obesek je močan in vzdržljiv, in lahko ohranite v dobrem stanju, tudi če uporablja pogosto, to je vaša idealna izbira.

Nova in visoke kakovosti!

Uporablja: Darila, keychains, vrečko obeski, mobilni telefon dodatki, darila, itd.

Material: Pliš

Barva: Kot prikazano

Kosti velikost: 3.3*1.3 cm

Verige dolžina: 15 cm

Paket vključuje: 1PC

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *